Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai pasik tudatosabbak párválasztás céljából, mint a nők? Butábbak a nők ha párt kell választaniuk?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert azt vettem észre egy nő csak azért is rámegy a jó pasira, és vállalja ha esetleg megcsalja, megalázza, mint a pasik Mivel ismerőseim között, utcán sokkal inkább látok jó pasival duci nőt, mint fordítva. Tehát egy férfi tudja, hogy duci nő mellett biztonságban van......vagy a pasik jobban keresik a biztonságot, manapság2012. okt. 12. 13:53
31/35 anonim válasza:
utolso..szerencses es egyben idiota...ha jobb pasit akarsz miert nem fogysz le???jo mar megtalaltad de ilyen a lusta dagadt ember...ruhellem a semmirekelloket csak nyavajognak es nem tesznek semmit.persze ha meg vagy elegedve magaddal(sztem senki sincs)akkor nincs gond...
32/35 anonim válasza:
31: Kinek mi éri meg? Ha ő így érzi jól magát? Nekem pl. tökmindegy.
Én azt nem értem, egyesek (mint te) miért pazarolnak ekkora energiát rá, hogy mások ügyeibe beleszólnak.
Vannak kövér, sovány, közepes emberek, én nem nézek le senkit. Neked valami pszichés haszon, hogy beleszólsz? :)
33/35 anonim válasza:
Különben nem mindig lustaság kérdése: ismerek én olyan pörgős kövér embert, hogy csak na. Nem magamról írok, ha valaki, hát én "beszólhatnék", mivel igencsak aktívan sportolok.
34/35 anonim válasza:
akkor nem igy irom h lustasag hanem tudatlan idiota...ha le akarsz fogyni kevesebb kaloriat viszel be es mozogsz ennyi...nem kell mas...mindenki le tud fogyni...ha akar hiaba mondja a dagadek h megvan elegedve...beall a tukor ele es elsirja magat mert mindenhova noi nemiszervet lehet ra hajtogatni:D 2 in 1:P
35/35 anonim válasza:
Szerintem (írom ezt vékony, sportos alkatúként) sok ember kövéren is boldog. És magasról tesz rá, hogy hogy néz ki. Onnan sejtem, hogy én is tennék rá. Azért sportolok mert az erőnlét a fontos, ezáltal úgy alakult, hogy izmos, feszes lett a testem. De ha vastagabb lennék, szerintem nem zavarna. Rém sok duci nő mászkál jó pasikkal, legfeljebb az egészségem miatt akarnék fogyni, ha már drasztikus lenne a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!