Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai pasik tudatosabbak párválasztás céljából, mint a nők? Butábbak a nők ha párt kell választaniuk?
Jo kerdes jo valaszok.
Meg kiegeszitenem annyival manapsg az ugymond csajok(nagytobbsegben)tisztelet a kivetelnek, 25 ev alatt egy ribanc...idiota, nem gondol a jovojere...nincs ertelmes kapcsolata,ha lesz kesobb mar rohanni kell h gyerek haz...stb.Igaz a mai tarsadalom mar teljes mertekbne mas mint 20 30 40 eve volt...korabban vallaltak gyereket nem torodtek az emberek vele h nincs sajat hazuk egzisztenciajuk es megis megvannak most is...most mindenk ia karrierre hajt...sajnos en is.igaz az is valtozott h regen ott kaptal munkat ahol akartal, msot a 'nagy' megszoritasok vegett a krizis miatt ninc s munkalehetoseg es ami van azt emg meg kell tartani.Az is atalakult h meg nem is olyan regen de ez visszavezetheto az oskorra. Mi kellett a nonek?az izmos jo kiallasu pasi mert emgtudta vedeni eloteremteni a javakat...es meg ez azert mindig benne van a nokben...tapasztalatbol beszelek...ugymond eleg izmos vagyok es csak egy numerara kellek a noknek nem mindnek de amelyiknek nem az meg nekem nem kell...igen sajnos ott vannak a kulsosegek ami fontos mindenkinek akarmit mond.manapsag ez szepen leirja:kispolskiban ul egy kover ember mit mond ra a no;dagadt diszno.kover ember az a5-os audiban mit mond ra a no;aranyos kis macko mackos csavokat szeretem...errol ennyit....................
Én is inkább ezt figyeltem meg. Bizony tény, hogy a fiúk többségének manapság jobban számít a lány jelleme, személyisége, mint a külseje. Aki csak a külsőt nézi az meg csak szexre hajt a lányoknál, de tartós kapcsolatra nem választana buta, felszínes, szép lányt. Én is így vagyok ezzel. Számomra sokkal fontosabb egy lány jelleme, mint a külseje, igaz elismerem, engem is jobban lázba hoz egy vékony, vonzó női test, de ha megtudom, hogy jellemre sekélyes azonnal kiábrándulok belőle. Volt rá példa nem is olyan rég. Azóta rá sem nézek a lányra, nekem ilyen nem kell. Nem bírnám elviselni a butaságait, nyavalygásait. :D
Mondjuk én igyekszem azért elmegy külsejű lányokat találni, akik jellemre is megfelelnek. Nem könnyű, mázlista, akinek sikerül rendes és vonzó lányt találnia manapság. Általában az értékes lányokat hamar lefoglalják az ügyesebbek.
Őskor: ezt sokan tévesen tudják.
Nem egészen úgy volt az, hogy a férfi minden nap hazavitt egy mamutot. Néha hetekig(!) nem vitt haza semmit.
Valójában legalább (jelzem, legalább) annyi erőforrást a nők is megtermeltek, főleg, hogy ők a biztos élelemforrást nézték (gyűjtögetés, halászat, kisebb állatok- pl. nyúl, stb- elejtése), mivel a gyerekeik egyetlen nap sem éhezhettek. Szoros együttélés nő és férfi között állítólag nem is volt (csak később alakult ki).
Sőt, a nők több férfivel is párzottak, az intelligencia megugrását ugyanis az enyhe fokú poligínia tette lehetővé. A monogámia stabil állapot, a poligámia pedig hosszú távon degenerációhoz, beltenyészethez vezet.
Mackós pasik: akiket ismerek nőket, azoknál inkább a külső döntő. A mackós pasi, ha nem tetszik nekik, akkor se így, se úgy. Soha nem hallottam senkit, aki váltogatott volna. Inkább abból volt sértődés, hogy nagy arccal odament hozzá a mercis, mackós, kopasz fickó a mulatóhelyen (hogy ő majd biztos befutó lesz), a csaj meg elhajtotta, őszintén bevallva, hogy "nem vagy az esetem, bocs".
Aki tetszik nekik, annál meg mindegy, milyen autója van. Egyébként van különbség a vékony-vékony, mackós-mackós között is, de nem a pénz.
Ez is olyan külső beli különbség, amit a férfiak magukon talán nem vesznek észre.
Csak annyit, hogy:
"né már, az is gizda, meg én is... nekem mégsincs csajom, hát biztos mert én csóró vagyok"
25: Azok a csajok, akik gazdag pasikat akarnak lenyúlni, szerintem fütyülnek rá, miként "kezelik" őket.
Ez számukra üzlet. Néha akkor is, ha látszólag panaszkodnak.
Ilyen nőről is hallottam, egyről: állandóan sajnáltatta magát, közben szépen fogyasztotta a pénzt "apuci" bankszámlájáról, megvett magának mindent, sőt, még csalta is a kövér, ronda fickót egy fiatal előnyös külsejűvel. A végén meg már még annak a srácnak is vett ezt azt, márkás cipőt, stb.
Szóval a gazdag pasi kettőnek is tejelt egyszerre: a nőjének, meg a nője szeretőjének.
Nem kell félteni azokat a nőket se. :)
Erdekes a velemenyeket olvasni. S ezek szerint full helyes es sarmos pasi vagyok, mert normalis nok talanak meg akikkel normalisan bantam ok is velem. Nem csaltak meg, nem erdekelte oket, hogy nincs penzem. Nyilvan nem cicababak voltak de az nekem nem prioritas, ha meglatom benne a szepseget akkor az nekem boven eleg.
S miutan szakitottak vagy en szakitottam veluk, csak rovid kapcsolataik vannak, mert nem talalnak normalis ferfit. Nem mindig a nokben kell a hibat keresni. Eskuszom este belinkelek egy lany tegnapi valaszat meg mindig itt van a fejembe. Majd figyeljetek a kerdest.
Rendet kéne tenni az emberi fejekben, de sürgősen.
Természetes, hogy vannak hülye nők és férfiak, akik pénzre, külsőre hajtanak csak. Azok meg is találják egymást. Tehát, ha fullos bigét látsz egy kopasz mercissel vagy mivel, ne sajnáld tőle azt a nőt, mert üres fejű, buta liba.
De ott a többség, akiket a külső csak egészséges szinten izgat, mert aki nem tetszik nekünk, azzal nem tudunk együtt lenni. Tehát, ha te a zacskós kategória vagy, nem a nő vagy a férfi a hibás, hogy nem kellesz neki, hanem így jártál. Ahogy te sem járnál taszító egyénnel, ami tök normális...
Szóval, ennyire egyszerű az egész. Én is kövér lány vagyok, kapcsolatban, millióan elutasítottak, de lett párom, aki kövér imádó... Jó helyen kell kapirgálni és tudni az esélyeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!