Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal érzem magam szerencsétlenek, amiért nem volt még barátnőm? 24/F
Attól, hogy még valakinek még 20 éves kor felett sem volt barátnője, az nyilván szerencsétlen az elvesztegetett évek miatt, de közel sem reménytelen eset. (én is szerencsétlen voltam.) Ráadásul pláne nem lesz valaki ettől homoszexuális.
Írtad, hogy nem tudsz komolyabb szándékkal odamenni a csajokhoz. Szóval csak úgy kötetlenül ki tudsz alakítani beszélgetést lányokkal, és esetleg benn ragadsz a "barátzónában"? Esetleg ott kezdődnek a problémák, amikor ki kellene nyilvánítanod azt a vágyadat, hogy szeretnél járni vele? Esetleg észreveszed a másik nem jelzéseit? (én hasonló cipőben jártam, de találtam rá megoldást.) Javaslom, hogy próbálj magadba nézni, és állapítsd meg, hogy pontosan milyen tényező hátráltat téged a csajozásban. Ha ezt tudod, könnyebben lehet rajta segíteni. Próbálj "fejlődni", és nem feladni.
Tanuljátok már meg hogy ha ti szerencsétlennek érzitek saját magatokat ezért meg azért, akkor a nők is szerencsétlennek fognak látni és az a lehető legrosszabb amit elérhetsz. Meg hogy másoknak olyan természetes hogy megismerkedik vkivel mint lemenni a boltba 1 kiló kenyérért. Persze, mert tényleg az, az ember társas lény szüksége van erre és ösztönösen keresi is. Szerintem. Nem vagytok elkésve különösebben, de ha szerencsétlennek érzitek magatokat akkor VÁLTOZTASSATOK azon ami miatt annak érzitek magatokat, és ne egy ilyen oldalon siránkozzatok meg elmélkedjetek, mert ezek is csak elpazarolt percek amit valami olyan helyen tölthetnétek ahol vannak NŐK is :)
(azért beszéltem többes számban mert a válaszadók között volt egy 29F aki hasonló eset..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!