Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is joggal esik rosszul? 17/f
3 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel,én is 17 ő is 17.Hétköznap nem tudok találkozni a barátnőmmel, mert máshova jár suliba.Mondta nekem, hogy megbeszélte egy fiúval, hogy majd együtt mennek majd hülyéskedni(nemtudodm pontosan mit csinálni),vagyis találkozni.De inkább hogy velem lenne.Ha például a barátnőivel vagy haverjával lenne, nem zavarna.De így..nagyon szarul esik(láttam ,hogy msn en beszélgettek aznap.de korábban meg azt mondta h csak hetente egyszer kétszer dumálnak).Amúgy meg eddig is csak esténként , vagy csak késő este találkoztunk, korábbi időpontokban a barátnőivel volt(szombat,péntek vasárnap).Ti mit csinálnátok a helyzetemben?Mondjam le például az egyik napot?Mit érnék el vele?
Eddig egy szóval sem fejeztem ki a féltékenységemet.És ugy érzem hogy neki nem hiányzom annyira.
Nagyon szeretem, és nem szeretném , hogy valami más gyerekkel félrelépjen.
Van egy rossz hírem...
Aki akar téged, veled van, aki szeretne veled lenni, szakít rád időt, nem kell ezekre figyelmeztetni.
Azzal nem mész semmire. Max megkérdezi, hogy most mi bajod van. És akkor mit mondasz? Panaszkodsz, mint kis óvodás az anyukájának?
Hülyeség, inkább beszélj vele.
szerinetm jogos! Ha ő is szeret, akkor beszéld meg vele, hogy ez így neked rosszul esik, stb.
Ha... már boccs a kifejezésért, de le se fogja szarni, és nem változtat, akkor és a helyedbe meggondolnám, hogy ő e az ideális társ...
Azért szurkolok. ^^
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!