Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti is ilyen szerencsétlenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is ilyen szerencsétlenek vagytok mint én?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom a mai világba nem lehet párt találni.Amikor megtetszik valaki kiderül hogy, vagy homokos, vagy nős, vagy van valakije, vagy gyereke van, vagy csak dugni akar.Egyszerüen nincs szerencsém nem találok senkit.
2012. jún. 10. 16:40
1 2
 1/12 Márkó02 válasza:
Figyelj! Itt a kérdésből ítélve már felnőtt ember vagy! Szóval kell annyi eszednek lenni hogy tudd kivárni! Én évek óta meg vagyok egy magam! Találtam egy jó kis munkát és intenzíven sportolok is! Ha magányosnak érzed magad akkor sem kell elkeseredni! Egy idő után rád fog találni a bizonyos, nagy Ő! Addig csinálj olyan dolgokat amit élvezel:)
2012. jún. 10. 16:43
 2/12 anonim ***** válasza:

hát igen, k-úrvára nem könnyű! :)De nem lehetetlen, csak senki nem ad esélyt senkinek...ha valaki macsósan van kiöltözve vagy túl igényesen akkor a csaj azt gondolja h csak szexre kell neki....ha meg kedvesen közeledik egy átlagos srác akkor az meg jajj túl sablonos és gyerekes és unalmas....hát de b@sszák meg! Valahogy el kell indulni!

a szia! meghívhatlak erre arra, vagy hasonlókon kívül mit várnak? valahol el kell kezdeni....

Jobb lenne ha azt mondanánk egyből, hogy "b@sszki tetszel nekem, ismerkedjünk....

2012. jún. 10. 16:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Így igaz 2-es válaszoló:DD 24F
2012. jún. 10. 16:49
 4/12 anonim ***** válasza:

az emberek többsége esélyt sem kap!

egy nőnek könnyebb akárki akármit is mond. Ha a csaj jól néz ki akkor ő bármilyen hülyeséggel odamehet a pasihoz!

Akár azzal is , hogy húú tegnap nem vágtam körmöt....

Fordítva meg, ha túl jól néz ki a pasi, akkor az szex, ha átlagos akkor unalmas, ha ronda akkor meg kocka....csak néha esély kéne hogy legalább leüljenek beszélni pár percet.

2012. jún. 10. 16:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Ismerős. Bár engem a többség át*aszott ... 19/L Én eléggé társas lány vagyok, és a fiúkkal mindig jobban kijöttem.Tölts sok időt a barátokkal.
2012. jún. 10. 16:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem az utóbbi EGY hónapban lehetett volna három barátnőm, de sajnos egyik sem jött be BELSŐRE. És akárhogy is akárki gondolhatja, nem használtam ki egyiket sem. Az egyik fiatalabb és agyilag is:D, a másik nem is tudom, egyszerűen nem passzol az egyénisége, pedig egyáltalán nincsenek nagy elvárásaim, most mindegyik csaj vár, de semmi sem lesz. 24F pv
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem, én egyszerűen csak csúnya vagyok.

Kortalan/F

8/12 anonim ***** válasza:
énse találok senkit magamnak :(
2012. jún. 10. 17:01
 9/12 anonim ***** válasza:

2es válaszolónak nagyon igaza van.

És a mai csajok nagyon flegmák...

2012. jún. 10. 17:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Igaza van mindenkinek. de annyira szerencsétlennek érzem magam. Persze eljárok ide-oda sportolni, szórakozni lekötöm magam de akkor se könnyü.Pedig nem vagyok csúnya bár elég sportosan öltözöm. De minek vegyek magassarkú cipőt ha nem érzem benne jól magam????? Ráadásul kisvárosba is lakom ahol szinte mindenki ismer mindenkit
2012. jún. 10. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!