Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után hogy lehet bízni a férfiakban?
25 éves vagyok. Eddig 4 hosszabb kapcsolatom volt.
Az elsőnek csak arra kellettem, hogy féltékennyé tegye az exét, amint ez sikerült neki, farokfelvágva rohant vissza hozzá.
A másodikról kiderült, hogy nős.
A harmadik minden percemet be akarta osztani, mikor hova mehetek, kivel beszélhetek, mit vehetek fel. Aztán amikor menet mondtam, meg akart verni. Azt nem tudta, hogy 10 évig karatéztam. :-)
A negyedik lecserélt egy szilikon lökhárítós guminőre.
Az az egy ami vigasztal, hogy talán ezek után már csak jobb jöhet. Csak sajnos az lett a következmény, hogy ha valaki közeledik hozzám, azonnal a csapdát keresem. És már azt sem hiszem el, amit mondanak. Mivel lehetne lebontani a falat magam körül?
Mindenkit vertek már át és több ilyen "szerencsétlen" nő/férfi is van a világon.
Ha ilyen a hozzáállásod akkor ne is várj jobbat.
Lehet kicsit egyedül kéne lenned nem egy következő jelöltet nézni,aztán ha jön valaki több időt fordítani a megismerésére. Ne a csapdát keresd,hanem azt,hogy ismerheted meg jobban.
Az egyik hazai családirtás kapcsán olvastam, hogy az áldozattá vált nő (a gyerekét is megölte a pasas, nemcsak őt) előző férje börtönben ül, szintén gyilkosságért. Az a nő az ilyen vadállatokat vonzotta be magának, mint ahogyan te is a link alakokat.Bár még mindig jobb helyzetben vagy, mint ő.
elmehetnél egy szakemberhez, aki segítene megismerni önmagadat és utána már észrevennéd az értékes férfiakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!