Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek után hogy lehet bízni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után hogy lehet bízni a férfiakban?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok. Eddig 4 hosszabb kapcsolatom volt.

Az elsőnek csak arra kellettem, hogy féltékennyé tegye az exét, amint ez sikerült neki, farokfelvágva rohant vissza hozzá.

A másodikról kiderült, hogy nős.

A harmadik minden percemet be akarta osztani, mikor hova mehetek, kivel beszélhetek, mit vehetek fel. Aztán amikor menet mondtam, meg akart verni. Azt nem tudta, hogy 10 évig karatéztam. :-)

A negyedik lecserélt egy szilikon lökhárítós guminőre.

Az az egy ami vigasztal, hogy talán ezek után már csak jobb jöhet. Csak sajnos az lett a következmény, hogy ha valaki közeledik hozzám, azonnal a csapdát keresem. És már azt sem hiszem el, amit mondanak. Mivel lehetne lebontani a falat magam körül?

2012. okt. 11. 11:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mindenkit vertek már át és több ilyen "szerencsétlen" nő/férfi is van a világon.

Ha ilyen a hozzáállásod akkor ne is várj jobbat.

Lehet kicsit egyedül kéne lenned nem egy következő jelöltet nézni,aztán ha jön valaki több időt fordítani a megismerésére. Ne a csapdát keresd,hanem azt,hogy ismerheted meg jobban.

2012. okt. 11. 12:39
 12/15 anonim ***** válasza:
És a nőkben?
2012. okt. 11. 12:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Veled is lehet vmi gáz, ha mindig ilyeneket fogsz ki. Nagyon rossz emberismerő lehetsz.
2012. okt. 11. 13:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Az egyik hazai családirtás kapcsán olvastam, hogy az áldozattá vált nő (a gyerekét is megölte a pasas, nemcsak őt) előző férje börtönben ül, szintén gyilkosságért. Az a nő az ilyen vadállatokat vonzotta be magának, mint ahogyan te is a link alakokat.Bár még mindig jobb helyzetben vagy, mint ő.

elmehetnél egy szakemberhez, aki segítene megismerni önmagadat és utána már észrevennéd az értékes férfiakat is.

2012. okt. 11. 14:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Úgy tudsz megbízni bennük, hogy ez csak 4 gyökér volt a 100 000 pasiból. Szóval ha elfogytak a gyökerek, akkor maradnak az értelmiségiek.
2012. okt. 11. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!