Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyutt lennetek egy olyan fiuval aki mar egyszer atvert, de idovel valamennyire megvaltozott? Tudnatok bizni benne?
jah és a "de nagyon szeretem" nem nagyon szokta megkönnyíteni az emberek életét. Mondok egy szélsőséges példát: Az asszonyt üti-veri a férj, megcsalja, lek*rvázza, minden... de a nő szereti.
Szerinted? Normális az ilyen?
Hagyd az egészet, mielőtt elfajul, vagy csak egyáltalán folytatná az átveréseket.
Úgyis összejössz vele, mert tipikus nő vagy, arra buksz, aki feltörli veled a padlót. Aztán majd itt sírsz három hét múlva, hogy átvert, négy hét múlva meg nyitod a következő kérdést, hogy "már kétszer átvert, de ugye most már megváltozott?" Tizenöt év múlva a "miért ilyen rohadt szemét minden férfi" témában fogsz már utazni, ezoterikus tanfolyamokra jársz majd a férfigyűlölő barátnőiddel, hetente háromszor szobára mész a guruhoz, a kedves-rendes kollégádnak viszont, aki a hülye fejével odavan érted, és szívesen feleségül venne, a képébe röhögsz.
Szóval mondjuk úgy, hogy egy tipikus női személyiségfejlődési folyamat kezdetén állsz jelenleg.
annyira rossz, amikor ezt olvasom hogy tipikus nő... de nőként/lányként sajnos néha egyetértek ezzel. (bár a kifejtés elég szélsőségesre sikerült xD) ugyan akkor büszke vagyok magamra, hogyén ezek szerint nem vagyok tpikus
Van, aki tényleg ennyire mazohista? (vagy már nem is tudom minek nevezzem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!