Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyutt lennetek egy olyan fiuval aki mar egyszer atvert, de idovel valamennyire megvaltozott? Tudnatok bizni benne?

Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 15:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ma 15:58

Sajnálom, ami veled történt!:(

Kedves kérdező, nem garantálom, hogy megváltozott, hiába teszi neked most a szépet, hidd el, ha visszafogadod, azt fogja gondolni, bármit megtehet, Te úgy is visszafogadod!

Tudom, hogy nagyon nehéz, de ha egyszer valami végleg elromlik....

2012. szept. 24. 16:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Kutyából nem lesz szalonna. Erről halottál már? Az a "valamennyire megváltozott" egy átmeneti állapot, ami bármikor visszafordulhat negatív irányba.
2012. szept. 24. 16:16
 13/15 anonim ***** válasza:

9-esnek mondanám, hogy a pasik is mindig az olyan csajok után szaladnak akik játszanak velük, aztán itt sírnak Gyik-en, hogy minden nő felszínes, és hova lettek a normális lányok. Persze, mert a normális lányokat, akik igazán szeretnék őket, nem veszik észre. Azt nem mondom, hogy a nők tökéletesek, mert ez a jelenség mindkét nemnél megtalálható.

A kérdésre válaszolva...Engem is vert már át egy illető egyszer...később megint... Kétlem hogy megváltozna. Legyen tartásod, ne hagyd magad kihasználni. Amíg látja, hogy odavagy érte és mindent megbocsájtasz, ezt fogja tenni. Tapasztalat. Szerintem veled csak a saját egoját akarja növelni.

2012. szept. 24. 16:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Megbocsájtottam neki úgy 9 hónapja.. azóta van hogy megváltozott, de félek hogy olyan lesz, mint régen és rossz dolgokat csinál.
2012. szept. 24. 19:24
 15/15 anonim ***** válasza:

A sok negatívum mellé, írok egy pozitívumot is.

3 évvel ezelőtt beleestem egy srácba, összejöttünk. 2 hét után dobott, és rá 2 napra összejött egy másik csajjal. Gondolhatjátok hogy padlon voltam... Rá szinte 2 évre, egszercsak rámköszön az utcán, aztán rámír, aztán elhív kávézni. Én persze hogy elmegyek, hisz még mindig nem felejtettem el. Aztán kér még egy lehetőséget, megígéri hogy nem fog átverni, én meg persze hogy adok neki még egy esélyt. És lám szinte egy éve együtt vagyunk, egyszer nem adott okot arra hogy ne bízzak meg benne. És ami a legfontosabb, szeret!

Tehát, sose tudhatod, ha nem kockáztatsz :)

2012. szept. 24. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!