Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik távkapcsolatban vannak, miért mondják, hogy tökéletes a kapcsolatuk?
Másképp kérdem: Miért hazudnak? Miért akarják becsapni a másikat, hogy az jó lesz, hogy hetente max 1-2x láthatod azt, akiről azt hiszed, hogy szereted? Miért jó az, hogy nem tudod megölelni, amikor jólesik? Mitől tökéletes egy kapcsolat, ha számolod a napokat, hogy mikor láthatod megint újra? Ez lenne a tökéletes kapcsolat?
Nekem igazából nincs vele gondom, ha más IDEIGLENESEN távkapcsolatban van, de nem kéne mást arra biztatni, hogy milyen jó is az. Plusz a sok demagóg szöveg, hogy megerősíti a kapcsolatot, meg nagyobb lesz a szerelem. Szánalom.
Két évet éltem párkapcsolatban. Tudod miért jó? Van értelme a mindennapjaidnak. És nem laposodott el a kapcsolatunk, ugyanis igazi eseményként tudtunk arra tekinteni, amikor hetente, kéthetente egyszer tudtunk találkozni. Emellett nekem ez külön jó volt, tekintve, hogy nem szeretem, ha valaki folyton a nyakamon lóg, kell egy kis egyéni tér. És nem a távolság miatt lett vége...
Amúgy meg ez egy olyan dolog, hogy valakinek jobban bejön, mint az, ha napi szinten találkozik a párjával, és van, aki el sem tudná képzelni így az életét.
Ne általánosíts, ne legyenek előítéleteid, és ne hidd azt, hogy minden ember csak úgy lehet boldog, ahogyan te is!
Kb. 100 km van közöttünk, hetente 2szer találkozunk hétvégén, mert én fősulira járok. A kapcsolatunk tökéletes és szerintem kell is egy kis idő, hogy hiányozzunk a másiknak, hogy jobban várjuk a találkozást.
19/L
4. válaszoló vagyok:
kb. 200 km és mint leírtam, vasárnap déltől kedd délutánig. (általában, nyáron persze egész más a helyzet)
3 és fél éve vagyunk együtt átlagosan 100km-es a távolság, ami nem sok ugyan de mivel mindketten felsőoktatásban tanulunk időnk nincs utazgatni. Hétvégente péntek estétől vasárnap reggelig együtt vagyunk. Újabban kéthetente hol nála albérletben, hol nálam albérletben együtt vagyunk egész hétvégén. Akár hiszed akár nem már várom a kihívásokat, mert eddig is sok mindenen mentünk keresztül, de mindent megoldottunk. Eljön majd az ideje annak is, hogy mindig együtt leszünk (amit mindketten várunk már) de addig ez is tökéletes. Szerintem itt van a kutya elásva: szeretem, ő is engem, így ki kell bírni a távolságot. Mi így kezdtük, lehet az lesz furcsa, hogy minden nap látjuk majd egymást...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!