Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban elég ez a kommunikáció szerintetek? Sok vagy kevés?
Hétköznapokon napi 5-15 perc telefonálás. Péntek estétől-szombat teljes napon át-vasárnap délutánig együtt lenni.
Igazából a napi 5-10-15 perc telefonra lennék kíváncsi, nektek ez kevés lenne, vagy szerintetek épp elég?
Tudom ezt nekem kell eldöntenem, hogy nekem elég-e vagy sem, de mégis, ti fenn tudnátok tartani így egy kapcsolatot?
Péntek estétől-szombat teljes napon át-vasárnap délutánig együtt lenni.
Szerintem a fenti miatt még kevesebb telefon mellett is működhet jól.
Simán működhet, Igazából, nem is jó napi 1-2, netalán 3-4 órát beszélni.. Főleg nem kötelező jelleggel! Végén már szinte a semmiről.... kivételt néha persze lehet azért tenni! :D
jaés az sms, az sem ördögtöl való! :)
Szerintem ez így egész jól hangzik.
Meg lehet beszélni, kivel mi történt, ki hogy van, szeretlek -énistéged és ennyi elég is. Aztán meg a többire ott az egész hétvége... :)
Egy a lényeg: ne váljon az egész görcsössé, ne érezd azt, hogy kötelező beszélni.
Egyébként szerintem sem kell minden nap 10 perceket beszélni. Én is távkapcsolatban élek, de mi egy héten csak párszor (3-szor kb.) beszélünk telefonon, a többi alkalommal inkább neten tartjuk a kapcsolatot. Hétvégén meg ha tudunk, találkozunk.
Nekem elvárta a párom, hogy folyton hívogassam, ha 5 percem van akkor is , ne menjek sehova "ha igazán szeretem szívesebben beszélek vele" és egy idő után már fl sem hívtam , elegem volt belőle h folyton evvel zsarol... Vége is lett köztünk a kapcsolatnak.
Fontos h ne legyen görcsös h "fel kell hívni" vagy ő ne zsaroljon semmivel... Sztem a napi kb. 15 perc elég, ha minden hétvégén tudtok találkozni, meg gondolom amikor netközelben vagytok, ott is beszélgettek...
23/ lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!