Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik távkapcsolatban vannak, miért mondják, hogy tökéletes a kapcsolatuk?
Másképp kérdem: Miért hazudnak? Miért akarják becsapni a másikat, hogy az jó lesz, hogy hetente max 1-2x láthatod azt, akiről azt hiszed, hogy szereted? Miért jó az, hogy nem tudod megölelni, amikor jólesik? Mitől tökéletes egy kapcsolat, ha számolod a napokat, hogy mikor láthatod megint újra? Ez lenne a tökéletes kapcsolat?
Nekem igazából nincs vele gondom, ha más IDEIGLENESEN távkapcsolatban van, de nem kéne mást arra biztatni, hogy milyen jó is az. Plusz a sok demagóg szöveg, hogy megerősíti a kapcsolatot, meg nagyobb lesz a szerelem. Szánalom.
Azért mert boldogok?
Nem csak az boldog kapcsolat,ahol napi szinten találkoznak...
Bár én még csak 18 éves vagyok.. na mindegy.
A barátommal hetente vasárnaptól keddig látjuk egymást (délután, mivel hétfő-kedd suli), mivel ő hétvégén dolgozik. Az tartja bennem az erőt, hogy nyáron, meg majd pár év múlva, mikor befejeztem a sulit, minden jobb lesz, és majdnem minden nap láthatom őt.
Nem ajánlom senkinek ezt a féle kapcsolatot, akinek bejön, bejön, akinek nem, nem. Gondolom valakitől hallottad ezt a szöveget (vagy 1-2 embertől), és akkor általános következtetést vontál le belőle, pedig ez nem így van.
És egyáltalán nem szánalom.. én is nagyon boldog vagyok, akármennyire is hihetetlen.
Nem zavar, elmondtam már. Csak egyszerűen nem hiszem el, hogy egy tökéletes kapcsolat ilyen.
Én pl. nem tudnék boldog lenni, ha nem láthatnám a szerelmemet szinte bármikor. Ha nem érinthetném, amikor szeretném, ha napokat kellene arra várni, hogy újra halljam a hangját. Hát én nem így képzelem el a tökéletes boldogságot.
Nos nézd.Te ilyen vagy.Ők így is boldogak.Szeretik egymást.Ugyan ezt csinálják ha együtt vannak.
Elég ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!