Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ez kell a lányoknak?
Ma volt egy olyan eset, hogy beszélgettem egy haverommal, akiért sok csaj oda van meg vissza, pedig elég igénytelen, nem jóképű, szal nem egy "jópasi". Tehát dumálunk és egyszer csak megjelenik egy csaj, aki a haverom ismerőse. A csaj szerintem meg akarta puszilni vagy vmi, erre a haverom vigyorogva ellökte magától és azt mondta hogy " húzzál már a f@szomba" ,de ezt úgy vigyorogva, viccesen. A csaj megállt mellettünk, kussba volt mi dumáltunk tovább. Kicsit később a csaj megkérdezte hogy" mi a baj?" A haver azt mondta h "kussoljál már bazzeg".És innentől az ment, hogy a srác szivatta ilyenekkel hogy "kit szoptál már le, hokis a szád, megmondom apádnak" stb, a csaj egyszer meglökte a srácot (de csak úgy csajosan) ,a csávó erre : még egy ilyen, és megb@szlak". De amúgy a srác végig vigyorogva, humorkodva mondta ezeket (mer amúgy is egyfolytában vigyorog).
A csajon meg látszott, hogy oda van érte. Tehát akkor ilyen parasztnak kell lenni a nőkkel vagy mi?
Na látom töben is azt írták, hogy "sok csajnak ez jön be, nekem nem". Ami igaz is, de kit érdekelnek a kivételek, ha többen vannak ezek a lányok, akik erre buknak?
Kérdező, legyél olyan, mint a haverod. Ja és ne csak mondd azt, hogy megdugod őket, hanem dugd is meg! Ne legyél félős.
"Nem ő a csaja, mert ismerem a barátnőjét."
De igen, és pont azért csinálta ezt a színjátékot, hogy negligálja annak a jeleit, hogy ez a lány is a barátnője! Tttttte-ttte-tttte!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!