Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Higgyek neki, hogy komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Higgyek neki, hogy komolyan gondolja?

Figyelt kérdés

Ez a srác már az első perctől kezdve tetszik nekem, és nagyon szimpatikus volt, mert mindenben olyan, mint én (tényleg, ezt ő is így látja, a haverjai is, szülei is...), nagyon egy húron pendültünk mindig is. :)

Először csak barátkoztunk egymással, bár sokszor sétálgattunk kézen fogva, vagy megöleltük egymást néha, de az utóbbi időben sokszor csókolóztunk, együtt is aludtunk párszor, nagyon oda vagyok érte, teljesen beleszerettem.

Ahogy látom, meg amiket mond, az alapján ő is így érez, DE ő tipikusan olyan srác, hogy hihetetlenül meggyőző szövege van (ne ilyen nagymenő bunkót képzeljetek el, hanem nagyon jó fej tényleg, rendes, jó humora van... szóval kb mindenki odavan érte). Lehet, hogy csak naiv vagyok és elhiszek mindent, ki tudja...

Szóval összefoglalva, azért nem tudom, hogy mennyire hihetek neki, mert könnyedén telebeszélné szerintem bármikor bárki fejét bármivel, megvan hozzá a képessége.

Viszont nagyon sokat foglalkozik velem, minden kis apróságot megjegyez, amit mondok neki, amiket szeretek, nagyon figyelmes, mindig olyan programokat szervez, amiket tudja, hogy imádok, szép lassan elkezdte megvalósítani a vágyaimat... De lehet, hogy csak az a célja ezzel, hogy lefeküdjünk és kész? Vagy csak ezért nem tenne ennyit?

2012. okt. 6. 23:20
 1/7 A kérdező kommentje:

Ja és azt szeretné, ha összejönnénk, de én nem merek belekezdeni, úgy félek, hogy csak kihasználna. :(

Tudom, hogy ez nem jó hozzáállás, de akkor is.

2012. okt. 6. 23:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Te ismered, te tudod. Jó eséllyel tényleg szeret, azért ilyen. De az sem kizárt, hogy ennyire meg akar fektetni, nem tudhatom. Szerintem belemehetsz, csak sose felejtsd el a "rossz" hozzáállásod!;) (Ami nem rossz, nem árt az egészséges bizalmatlanság!:))
2012. okt. 6. 23:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy már belekezdtél am. Hány évesek is vagytok? Am ha tényleg úgy érzed, hogy megy a dolog akkor ne félj. Első után elválik, hogy lesz-e folytatás. Bár ha nagy dumás sokáig tud szédíteni. Ha szerelmes akkor a csillagokat is lehozza az égről neked, nem tettekkel, hanem szavakkal is. Ha csak bocs kif miatt lyukra játszik, azt kiderítheted ha húzod a dolgot át röppen-e más potenciális jelöltre.
2012. okt. 6. 23:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Igazából még arra gondoltam, hogy mikor együtt aludtunk párszor, akkor nem mászott rám, csak csókig jutottunk meg ölelkeztünk. Ha csak le akarna feküdni velem, akkor megpróbálta volna, nem?

Vagy ez is csak a taktika része... Jaj... :D

Azt hiszem kicsit kezdem túlagyalni a dolgot.

2012. okt. 6. 23:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Simán lehet taktika. Én se másztam volna rád, bármennyire kívánlak.
2012. okt. 6. 23:34
 6/7 A kérdező kommentje:
És akkor végül is mit kéne csinálnom? :/
2012. okt. 6. 23:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Várni. Meg kacérkodni más palikkal és figyelni, hogy mit lép. Ha szenvedélyesen szeret nem fogja tűrni. Mondjuk megbeszéltek egy talit, de felhívod, hogy elfelejtetted hogy ma "Tamással" találkozol, és már megígérted neki. Ha ír érdeklődik mi volt, felhív kíváncsiskodni. Vagy lát titeket akkor féltékeny, szeret. De ha azt mondja, hogy ok akkor keresek mást akkor csak préda voltál.
2012. okt. 6. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!