Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Higgyek neki, hogy komolyan gondolja?
Ez a srác már az első perctől kezdve tetszik nekem, és nagyon szimpatikus volt, mert mindenben olyan, mint én (tényleg, ezt ő is így látja, a haverjai is, szülei is...), nagyon egy húron pendültünk mindig is. :)
Először csak barátkoztunk egymással, bár sokszor sétálgattunk kézen fogva, vagy megöleltük egymást néha, de az utóbbi időben sokszor csókolóztunk, együtt is aludtunk párszor, nagyon oda vagyok érte, teljesen beleszerettem.
Ahogy látom, meg amiket mond, az alapján ő is így érez, DE ő tipikusan olyan srác, hogy hihetetlenül meggyőző szövege van (ne ilyen nagymenő bunkót képzeljetek el, hanem nagyon jó fej tényleg, rendes, jó humora van... szóval kb mindenki odavan érte). Lehet, hogy csak naiv vagyok és elhiszek mindent, ki tudja...
Szóval összefoglalva, azért nem tudom, hogy mennyire hihetek neki, mert könnyedén telebeszélné szerintem bármikor bárki fejét bármivel, megvan hozzá a képessége.
Viszont nagyon sokat foglalkozik velem, minden kis apróságot megjegyez, amit mondok neki, amiket szeretek, nagyon figyelmes, mindig olyan programokat szervez, amiket tudja, hogy imádok, szép lassan elkezdte megvalósítani a vágyaimat... De lehet, hogy csak az a célja ezzel, hogy lefeküdjünk és kész? Vagy csak ezért nem tenne ennyit?
Ja és azt szeretné, ha összejönnénk, de én nem merek belekezdeni, úgy félek, hogy csak kihasználna. :(
Tudom, hogy ez nem jó hozzáállás, de akkor is.
Igazából még arra gondoltam, hogy mikor együtt aludtunk párszor, akkor nem mászott rám, csak csókig jutottunk meg ölelkeztünk. Ha csak le akarna feküdni velem, akkor megpróbálta volna, nem?
Vagy ez is csak a taktika része... Jaj... :D
Azt hiszem kicsit kezdem túlagyalni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!