Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, ha egy fiú komolyan gondolja vagy csak le akar fektetni?
Figyelt kérdés
Talán a viselkedéséből,meg amiket mond? De honnan tudom,hogy nem hülyít és csak úgy mondja a dolgokat?2012. szept. 26. 20:52
1/9 anonim válasza:
úgy hogy utána lelép! :)
Addig meg nem lehetsz biztos semmiben, mert lehet ő jó színész és adja neked a szépet és jót te meg beleszeretsz aztán hoppá
3/9 A kérdező kommentje:
hmm kár:( azt hittem ti többet tudtok,mint én,köszi a válaszokat:))
2012. szept. 26. 20:55
4/9 anonim válasza:
ha tudnátok a választ, kevesebb kérdés lenne itt a Gyk-n.
De sztem azt érezni lehet.
5/9 anonim válasza:
Nyugodj bele, hogy csak le akar fektetni.
Ha jó a dumája, még sikerülni is fog neki.
6/9 anonim válasza:
valójában, minden hím mindig le akarja fektetni a nőstényt, az más kérdés, hogy a nő engedni-e. mert tőle függ h lesz szex vagy nem.
7/9 anonim válasza:
Ez mindig csak így van, de az a szerencse, hogy rajtad múlik, hogy le akar-e holnap is, és azután is...
Sok sikert!
8/9 anonim válasza:
Sehonnan. Ha jól néz ki, úgyse gondolsz róla semmi rosszat, ha nem, akkor meg nem akarsz tőle semmit.
9/9 anonim válasza:
onnan, hogy fogkefével mos alsónadrágot
sehonnan
akinek van 1 kis emberismerete az tudja hogy gyakorlatilag mindenki csak hazudik meg kihasználja a másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!