Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitseg. A baratom ongyilkos akar lenni. Amiert szakitottam vele . Nem tudom h ezt most komolyan gondolja vagy csak zsarolni akar? Jajj nagyon felek
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 20:37
1/19 anonim válasza:
Zsarolni akar. Aki tényleg öngyilkos akar lenni, az megteszi, nem pedig fenyegetőzik vele.
3/19 anonim válasza:
ott a pont. de azért nyugtasdgasd (xD)-ezt a szót jól leírtam
5/19 anonim válasza:
ezt nem tudhatjátok! egy barátom bátyjára is pont ezt mondták aztán a srác eltűntette a csajt magát meg felkötötte! szóval óvatosan!
6/19 A kérdező kommentje:
mar vagy 3 szor zsarolt evel de mindig megbocsatottam neki,de most nem fogok ,csak azert nagyon felek h nehogy megis megtegye,mert nem tudnam leelni igy az eletem h tudom h valaki ertem halt meg :(
2012. ápr. 16. 20:41
7/19 anonim válasza:
úgyse ha folyton rajtad lóg.
aki hülye haljon meg!lehet lepontozni...
8/19 ASOT válasza:
ha meg öngyilkos lesz neattán aminek kicsi az esélye kb 1% akkor jobb is ha az lesz, mert ilyen gyenge szánalmas pszichiátriai esetek képesek a körülöttük élőket szintén depresszióba sodorni..azaz inkább 1 vesszen odam int mnodjuk 10 ember!
de tuti h zsarol!
9/19 anonim válasza:
Nem vagy felelős mások elmebajáért.
10/19 anonim válasza:
Ha már háromszor bejött neki, miért ne jönne be negyedszer is? Te meg olyan butus vagy, hogy negyedszerre is beveszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!