Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
197cm vagyok 15 éves, kosarazok elég komolyan ez mennyire jön be a lányoknak?
Figyelt kérdés
Fogok még nőni?...az előző bnőm 160 körül volt és engem kicsit zavart de mindenki más aranyosnak tarotta.2009. márc. 7. 21:22
1/12 anonim válasza:
Hűűűűű, 15 évesen ilyen magas vagy? Anyáááááááám! O_o
Amúgy meg a kosarazás és az életkorod nem jön be, de a magasságod igen!
2/12 anonim válasza:
Hát ha még nőni fogsz... nem semmi.
A legtöbb lány szereti a magas fiúkat. Én nem tartozom közéjük, én pont az alacsonyakat kedvelem, 160-175 cm:)
3/12 anonim válasza:
biztos hogy fogsz még nőni nekem is van egy nagyon jó barátom aki 16 és kb 200cm és talán még ő is fog nőni szerintem legtöbb lánynak a magas pasik jönnek be szal ez tuti nem hátrányos
4/12 anonim válasza:
Odavagyok a magas fiúkért, és ha a fiú sportol, jó teste van, nem hátrány ;)Hozzám momentán fiatal vagy,de a korodbeli lányoknak tetszik, hidd el, nem olyan régen voltam 15 éves:)
5/12 anonim válasza:
az bejövős ha magas is vagy meg sportos is, biztos sok lány oda van érted. :)
6/12 anonim válasza:
Embere válogatja, de...
Én odáig vagyok a magas fiúktól *.*
7/12 anonim válasza:
nekem is bejönnek a magas pasik az én barátom is 190 cm körül van és sportol nekem bejönnél xd
8/12 anonim válasza:
Szerencsés vagy,én már 21 éves vok,de csak 176 centis törpe maradtam :)
Viszont gyúrok ezerrel,szeretek sportolni.Örülj neki haver,nagyon sok csajod lesz hidd el nekem,főleg ha sportolsz is hozzá.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát vagy jól titkolják vagy én vagyok vak.de azért kösz mindenkinek
2009. márc. 8. 15:18
10/12 anonim válasza:
imádom a kosaras fiúkat meg a magsakat is:D:):$
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!