Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan ez kell a lányoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ez kell a lányoknak?

Figyelt kérdés

Ma volt egy olyan eset, hogy beszélgettem egy haverommal, akiért sok csaj oda van meg vissza, pedig elég igénytelen, nem jóképű, szal nem egy "jópasi". Tehát dumálunk és egyszer csak megjelenik egy csaj, aki a haverom ismerőse. A csaj szerintem meg akarta puszilni vagy vmi, erre a haverom vigyorogva ellökte magától és azt mondta hogy " húzzál már a f@szomba" ,de ezt úgy vigyorogva, viccesen. A csaj megállt mellettünk, kussba volt mi dumáltunk tovább. Kicsit később a csaj megkérdezte hogy" mi a baj?" A haver azt mondta h "kussoljál már bazzeg".És innentől az ment, hogy a srác szivatta ilyenekkel hogy "kit szoptál már le, hokis a szád, megmondom apádnak" stb, a csaj egyszer meglökte a srácot (de csak úgy csajosan) ,a csávó erre : még egy ilyen, és megb@szlak". De amúgy a srác végig vigyorogva, humorkodva mondta ezeket (mer amúgy is egyfolytában vigyorog).

A csajon meg látszott, hogy oda van érte. Tehát akkor ilyen parasztnak kell lenni a nőkkel vagy mi?

2012. okt. 9. 21:32
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
a srác 18, a csaj meg asszem 16-17 éves. amúgy nem rossz csaj.
2012. okt. 9. 21:33
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak debil volt a lány.
2012. okt. 9. 21:34
 3/23 anonim ***** válasza:
66%
A nők totál szeretethiányosak, nekik ez is elég ha így foglalkoznak velük.
2012. okt. 9. 21:35
 4/23 anonim ***** válasza:
42%
Tudod a legtöbb ilyen nőképződménynek amik manapság is jelen vannak olyan parasztok kellenek. Kb. mindegyik lány párválasztás terén szerencsétlen és amúgyis döntésképtelen rib@nc ez tény, ez van...
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

hát ha egy fokkal intelligensebb nővel beszélsz így, az úgy szájbaver barátom, hogy lenyeled a fogaidat.

a haverod is meg a csaj is istentelen nagy IQ huszár, megérdemlik egymást, te inkább próbálj meg normális lenni!

6/23 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor ezekszerint van akinek ez ön be
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom... ha velem valaki így beszélne... utoljára látna.
2012. okt. 9. 21:39
 8/23 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom ... én normális vagyok a lányokkal. Sőt még túl normális is... Mégsincs csajom. Viszont egyszer mikor be voltam baccva, és állat voltam, 2 csaj is odajött hozzám "beszélgetni". Meg amúgy is én csak ezt látom, hogy csak a köztudottan bunkóknak van csajuk.
2012. okt. 9. 21:43
 9/23 anonim ***** válasza:
93%
Öööö.... izé.:) Ők egy pár. És a fiú nem akarta, hogy Előtted ez kiderüljön.:) ISMERKEDNI nem így kell!:)
2012. okt. 9. 21:44
 10/23 anonim ***** válasza:
95%

Sok csajnak igen, de ha velem így beszélne akárki, főleg egy fiú, jól arcon taposnám. (Persze az meg a másik, hogy nem kezdek csak úgy puszilgati srácokat..)

L/18

2012. okt. 9. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!