Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érez valamit? Vagy csak jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érez valamit? Vagy csak jó neki vissza emlékezni?

Figyelt kérdés

4éve jártunk Ő vette el a szüzességem. Szakítás után barátok maradtunk igaz volt hogy hónapokig nem tudtunk beszélni. Akár hol találkozunk puszi a legelső és hogy ki hogy van! Soha nem hallotam vagy láttam ilyet hogy valaki ilyen jóba van a volt barátjával! Mind kettőnknek van kapcsolata,de mostanába napi stinten beszélünk. Múltkor össze vesztünk a mmostani párommal ami magába nagyon rossz volt meg akkor még itthon is mindenkivel és pont az Ex-el beszélgettem,meséltem neki h nem tudom mit csináljak nem akarok itthon maradni és Ő mondta h el jön elém fel mehetek hozzá ha gondolom. Felmentünk és ugye ott aludtam vele 1ágyba és órákon át beszélgettünk,bókolt folyamatosan meg nézet. És folyamatosan a múltat hozta fel h milyen jó volt meg ilyenek. Aztán el aludtunk és jó párszor arra keltem fel h oda bújt meg hogy az arcom meg a homlokom puszilgatta és hogy folyamatosan takargatott be.

Nagyon jó barátomnak tartom remélem Ő is így gondolja! Szerintetek??

/Ja meg mikor feküdtünk ugye folyamatosan nézett és mosolyogva azt mondta hogy nem gondolta vna h még 1szer mellete fogok feküdni/

2012. okt. 9. 15:46
 1/6 Évike147 ***** válasza:
Hát Ő tuti sokkal többet akar! Ha Te szereted a barátnődet akkor kicsit szakítsd meg a kapcsolatot ezzel a lánnyal.
2012. okt. 9. 15:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Gondolod? :/

Amúgy Én vagyok a lány :)

2012. okt. 9. 15:54
 3/6 A kérdező kommentje:

De akinek van valami véleménye az legyen szives írja meg!!

Nem akarom bántani , annó Én szakítottam és még. sem harakszik!

2012. okt. 9. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Bónuszszexre hajt!
2012. okt. 9. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Fú, de beteges ez. Nem is tudom hogy melyikőtök betegebb. Ő vagy te aki hagyod magad.
2012. okt. 9. 23:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó. Miért is? Magyarázd el légy oly kedves
2012. okt. 10. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!