Ha elolvasok egy könyvet, akkor én önhipnózissal vissza tudok emlékezni mindenre amit olvastam?
Természetesen megpróbálkoznék iskolai dolgozat közben ezzel,ezért is kérdeztem.
Önhipnózist el lehet érni ilyen állapotban?
Nem hiszem, hogy mindenre tökéletesen emlékeznél, de tény, hogy ebben az állapotban sokkal jobb a memória. Szóval van értelme kipróbálni.
A gond csak ott van, hogy kissé nehézkes doga írás közben le menni arra szintre. De megoldható, ha profi szinten űzöd az önhipnózist, vagy agykontrollt. Azok a hipnoterepauták akik rendszeresen alkalmaznak hipnózist egy valakin, megkönnyítik a dolgukat. Beleszugerálják az egyénbe, hogy valamlyik szó vagy szavak hallatára essenek transzba, ez többnyire működik a könnyen hipnotizálható személyeken. Akár magaddal is megcsinálhatod. Nem vagyok biztos benne, de azt hiszem ezt az agykontrolosok a háromujj technikával oldják meg.
De ha most először csinálod ezt nem valószínű, hogy működni fog. Sok gyakorlás kell ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!