Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ha elolvasok egy könyvet,...

Ha elolvasok egy könyvet, akkor én önhipnózissal vissza tudok emlékezni mindenre amit olvastam?

Figyelt kérdés

Természetesen megpróbálkoznék iskolai dolgozat közben ezzel,ezért is kérdeztem.

Önhipnózist el lehet érni ilyen állapotban?

2012. febr. 11. 15:40
 1/7 anonim válasza:
Persze, el lehet, de ,hogy hogyan azt nem tudom.
2012. febr. 11. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Ehhez alfa tudatállapot kellene, amit iskolába biztos, hogy nem fogsz tudni időben elérni. Csak a profik tudják pár perc, vagy másodperc alatt elérni az alfa tudatállapotot, egyébként meg egyéntől függ, hogy mennyi idő alatt éred el.
2012. febr. 11. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy mindenre tökéletesen emlékeznél, de tény, hogy ebben az állapotban sokkal jobb a memória. Szóval van értelme kipróbálni.

A gond csak ott van, hogy kissé nehézkes doga írás közben le menni arra szintre. De megoldható, ha profi szinten űzöd az önhipnózist, vagy agykontrollt. Azok a hipnoterepauták akik rendszeresen alkalmaznak hipnózist egy valakin, megkönnyítik a dolgukat. Beleszugerálják az egyénbe, hogy valamlyik szó vagy szavak hallatára essenek transzba, ez többnyire működik a könnyen hipnotizálható személyeken. Akár magaddal is megcsinálhatod. Nem vagyok biztos benne, de azt hiszem ezt az agykontrolosok a háromujj technikával oldják meg.

De ha most először csinálod ezt nem valószínű, hogy működni fog. Sok gyakorlás kell ehhez.

2012. febr. 11. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Érdekes! Én önhipnózis nélkül is képes vagyok vissza emlékezni az olvasmány tartalmára. Főleg akkor ha jó a könyv. Mert akkor képes vagyok többször is elolvasni. Egész egyszerűen szövegértés kérdése az egész!
2012. febr. 11. 16:30
 5/7 anonim ***** válasza:
sajnos tanulni kéne, borzastó mi ?!
2012. febr. 11. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezért kéne a tananyagot úgy felfogni, mintha nagyon érdekelne, és könnyen megtudod jegyezni.
2012. febr. 11. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Keresd úgy, villámolvasás/fotóolvasás. Ez amit kérdezel annak egy része.
2012. febr. 14. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!