Bennetek is vannak emlékek amire jó vissza emlékezni?
Írnátok 1 párat?
Figyelt kérdés
Nekem, az amikor elmentem a legelső buliba szilveszterkor.. hajnali 3-kor akartam haza menni,és szegény aput hívtam fel hogy jöjjön értem, mert nem szerették volna ha egyedül jövök haza, és ott várt az utca végénél engem álmosan.. és ez olyan jó volt hogy mindenre képes volt miattam.. és hiányzik..
Amikor harmadik gyermekem szülésénél fájáskor ellazultam a tengerpartra képzeltem magam. Nem tudom, de ez annyira jó érzés maradt. Na meg gyermekeim első pillantását soha nem feledem.
Amikor kisfiam fülébe súgtam alvás előtt, hogy -szeretlek-, ő meg visszasúgta -Te is engem anya. :)
2010. jún. 25. 15:29
2/17 anonim válasza:
A (mostmár) férjem üzenete első randi után. Remegő kézzel olvastam, mert nekem nagyon szimpi volt, és úgy láttam én is neki...de már annyit csalódtam és kaptam már "helyes lány vagy, de...." típusú üziket, hogy nagyon féltem. Aztán 2 méterrel a föld felett lebegtem, mikor olvastam a sorait....:))
2010. jún. 25. 15:32
3/17 anonim válasza:
Nemrég találkoztam Pesten egy számomra kedves lánnyal, erre a talira imádok visszaemlékezni. Imádom a tekintetét, a mosolyát, a hangját...Sajnos sosem lehet az enyém.:/
2010. jún. 25. 15:33
4/17 anonim válasza:
Amikor gyerekkoromban megérkeztünk a Balatonra nyaralni a vállalati üdülőbe, és mi a testvéremmel kiszaladtunk a stégre, körülöttünk a nagy víz, sütött a nap...
Régen volt!
:D
2010. jún. 25. 15:55
5/17 anonim válasza:
Mostanában a legjobb pillanatok, amik felejthetetlenek voltak számomra:
2009. december 5-e: A Mikulás bácsi pozitív tesztet hozott nekem:D
2009. december 24-e: Elmondtuk a családnak, hogy jön a baba
2010 január 27: Az első uh, először láttam Őt:D
2010 május 8-a: láttam az első mosolyát a 4D-s uh-n:D
A következő időpontot még nem tudom pontosan, majd Ő eldönti, mert az lesz, mikor először megpillantom Őt, az én pici lányomat:D
2010. jún. 25. 15:58
6/17 anonim válasza:
Egy tiszaparti este egy sráccal még 2007 nyarán akit azóta is szeretek de nem az enyém:(:(
2010. jún. 25. 16:03
7/17 anonim válasza:
Nekem a Mama meg a Papa voltak a legjobb emlékeim. Meg még 1-2 rokon akik nagyon szerettek.
2010. jún. 25. 16:20
8/17 anonim válasza:
...vagyis még mindig azok.
2010. jún. 25. 16:20
9/17 A kérdező kommentje:
5. válaszoló gratulálok a babádhoz! Mikora vagytok kiírva?
2010. jún. 25. 16:30
10/17 Funktasztikus válasza:
haverokkal(több volt) hülyülés esküvő:D egyes napok a sulibanXD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!