Melyek azok a szavak, amelyek pozitív érzést keltenek bennetek ha elolvassátok/kimondjátok/halljátok?
Figyelt kérdés
Remélem érthető a kérdés.
Nekem ilyen pl a felhő :)
2011. márc. 1. 20:13
1/13 anonim válasza:
zene, gitár, művészet, szeretlek
2/13 anonim válasza:
siker, önbizalom, célok, önmegvalósítás, és egyéb ezekhez hasonlók..
3/13 anonim válasza:
"Szar vagy, egy semmirekellő, nem lesz belőled senki, egy idióta vagy, unalmas vagy, nem lehet veled semmiről beszélni." Általában ezek, mivel akkor tudom, hogy aki mondja az legalább őszinte velem és igaza is van.
4/13 anonim válasza:
Csokoládé, kávé, eper, alvás, bolyhos :D
5/13 anonim válasza:
juj, a felhö nekem is! meg pl. szeretet, szabadság, repülés
6/13 anonim válasza:
pl.: szárny, Isten, ill. olyan emberek neve, akiket szeretek
7/13 A kérdező kommentje:
zöld mancsok! (:
2011. márc. 4. 21:20
8/13 anonim válasza:
Facebook, wifi, hardver, klaviatúra
9/13 anonim válasza:
"szeretkezzünk" - ha egy csinos nő mondja nekem :)
10/13 anonim válasza:
Escholzia californica, szénizotóp .. :D amúgy inkább mondatok vannak.. pl: Gratulálok,nagyon "pró" vagy!.. Nyugodtan költsd el mind.. Gyere velünk piálni!..Tényleg-igazad van.. kb. ennyi..XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!