Elolvassátok az érkezett válaszokat, mielőtt válaszoltok egy itt feltett kérdésre?
Figyelt kérdés
Én eleinte elolvastam, de már úgy érzem túlságosan befolyásol, így leszoktam róla.
Szerintem itt, a jobb önismeret eléréséhez nem szabad...
Vélemények?
2009. ápr. 12. 08:53
1/7 A kérdező kommentje:
Természetesen utána elolvasom őket!
2009. ápr. 12. 08:54
2/7 anonim válasza:
igen , mert ha nem olvasnám el, lehet ugyanazt válaszolnám, mint előttem 10en, és annak nincs sok értelme.
én nem vagyok befolyásolható :D
3/7 anonim válasza:
Nem mindig.De nem azért mert befolyásolna.Bármit is írtak elöttem a véleményem még az marad,ami.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Most nézem, hogy rossz helyre tettem fel a kérdést:-(
Ezer bocs!
Önismeretibe szántam:-(
2009. ápr. 12. 09:07
5/7 anonim válasza:
Engem nem lehet megingatni és tökéletesen tisztában vagyok magammal szóval én elolvasom mindig az összeset :)
Azért is jó, mert ha akarok írni kb. 4 dolgot válasznak elolvasom az addig érkezetteket és mindjárt hozzájönnek még dolgok amikkel kapcsolatban nekem is meg kell nyilvánulnom és mindjárt írok 6-7 dolgot is :)
6/7 anonim válasza:
Igen, pontosan azért, amiért az előzők.
7/7 anonim válasza:
nem mert ha trollkodok akkor elég csak a reakciókat az enyémre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!