Veletek is előfordul, hogy válaszoltok egy kérdésre, de mire lenyomjátok a "küldés"-t, már nem jelenik meg a válaszotok a kérdéssel?
A mai nap folyamán nem egyszer fordult elő velem, hogy szépen megírtam a választ, el is küldte a rendszer - tehát nem fagyott le a gépem, és az okozta a problémát, - de aztán már a kérdést se találtam, nem hogy megjelenítette volna a kommentemet... :O
Magyarán válasz közben törölték a kérdést...
Asszem egyszer jártam így.
Meglepődtem, de aztán vágtam, hogy mi van.
velem épp nemrég történt, kb egy órája... egy olyan kérdésre akartam válaszolni ahol valaki azt kérdezte, hogy miért nem lehet angyalos kérdéseket feltenni...pedig nagyon kíváncsi lennék rá... :/
nha mindegy, ez van...
No akkor nem én vagyok csak így. Mindkét kérdésnél jártam, mindkét kérdés akkor szűnt meg, mikor én írtam. Vagyis ahogy látom, többen írtunk egyszerre.
De nem csak ennél a kettőnél fordult elő.
Minden kérdést föl lehet tenni, csak rafináltan kell megoldani. Válaszoltam volna ennek is, annak is, de valahogy egyiküknél se volt beállítva a privát üzenet...
Na de akkor megnyugodtam, hogy nem engem pécéztek ki maguknak a moderátorok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!