Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bennetek is vannak emlékek...

Bennetek is vannak emlékek amire jó vissza emlékezni? Írnátok 1 párat?

Figyelt kérdés
Nekem, az amikor elmentem a legelső buliba szilveszterkor.. hajnali 3-kor akartam haza menni,és szegény aput hívtam fel hogy jöjjön értem, mert nem szerették volna ha egyedül jövök haza, és ott várt az utca végénél engem álmosan.. és ez olyan jó volt hogy mindenre képes volt miattam.. és hiányzik..
2010. jún. 25. 15:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Köszi, augusztus 8-ra:D
2010. jún. 25. 16:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Amikor januárban, kiba.szott hidegben, késő este 11-kor ott ültem egy tök ismeretlen ház kapujában, az iskolai suli-buli után. És nagyon szomorú voltam, már nem tudom miért, mindig elszomorodom valamin. majd szét fagytam, és egy ismeretlen fiú odaült mellém, és meg se szólalt, én meg nem is figyeltem rá, mert nagyon szomorú voltam. Megveregette a vállamat, és mondta, hogy látta hogy itt ülök, kijött hozzám, hogy ne legyek egyedül. És akkor ránéztem, de amúgy különösebben nem érdekelt hogy ki az, és felismertem az egyik iskolatársam volt. Soha, egyetlen szót sem szóltunk egymáshoz, a nevét se tudtam, de ő leült mellém, és megkérdezte, hogy miért szomorkodom. Azóta sem beszélgettünk, semmi, de az akkor nagyon jól esett.
2010. jún. 25. 18:40
 13/17 anonim ***** válasza:
a 8. osztályos bankett utáni buli után, a legjobb barátnőim és egy srác jártuk a város utcáit. Kicsit részegen, kicsit már mámorosan a sok cigitől. Nagyon hideg volt, mindenkin csak 1 szál pulcsi volt. Találtunk egy kis teret, ahol a földbe ilyen spot lámpák voltak, és mivel hajnali 3-4 fele volt már kellően bemelegedett. Annyi lámpa volt, ahányan mi is voltunk. Mindenki ráült egyre. És úgy beszélgettünk. Szinte kiabálva, mivel nagyok voltak a lámpák közti távolságok. Nagyon szerettem őket. Hiányoznak.
2010. jún. 25. 22:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
az 1. igazán szerető ölelés... amikor érzed h valaki átölel, szeret, vigyáz rád, és tudod h akkmi van... rá mindig számíthatsz! Nincs ennél jobb!
2010. jún. 26. 21:12
 15/17 anonim ***** válasza:
21:12 teljesene gyetértek :)
2010. jún. 27. 10:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Amikor este kimentem az Én nagy szerelmemmel, és amikor elváltunk, puszikát kaptam tőle. Már ha értitek, mire célzok... :) Sajnos több nem is történt azóta sem.
2010. jún. 27. 22:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Bármi olyan emlék... amikor épp azzal voltam, akit annyira naon-naon szeretek!!! Vele minden pillanatra kész élmény visszaemlékezni :$
2010. jún. 27. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!