Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy el tudjam fogadni a férjem családját?
Egyszerűen már fizikálisan rosszul vagyok tőlük. Az anyukája egy tünemény, vele semmi gondom. Viszont a tesójáék (együtt élnek az anyukájával)... :(
Az öccse is nős van két gyerek. A gyerekek nincsenek nevelve egyszerűen eszméletlen amit művelnek. Tudom h nem ők tehetnek róla, de..
Szerencsére havonta csak egyszer találkozunk, de nekem az is kész tortúra. Olyan hogy privát szféra számukra ismeretlen. A ksifiamat folyton szekálják, ijesztgetik hiába szólok rájuk. Ha eljönnek hozzánk pikk pakk szétkapják a lakás minden szegletét. Egyszerűen nem tudom mit tegyek hogy ne dühvel gondoljak rájuk. :( (lehet bennem van a hiba)
A lakást helyre lehet hozni, a lakás van érted, nem te (meg mások) a lakásért.
DE!!! Nem szabad hagyni, hogy a kisfiadat bárki terrorizálja. Csodálkozom, hogy a férjed ezt hagyja... Erélyesen rá kell szólni a gyerekekre, aztán a szülőkre, aztán ha nem használ, megkérni őket, hogy ne jöjjenek.
Normálisan,intelligensen is meg lehet beszélni a szülőkkel,
hogy ne haragudjanak,de szóljanak már rá a gyerekekre,mert piszkálják a gyereket,és ijesztgetik,te már szóltál nekik,és folytatják.
Hátha rájuk hallgatnak.
"Nem szabad hagyni, hogy a kisfiadat bárki terrorizálja."
Igen, meg kell neki tanítani, hogyan oldja meg az ilyen helyzetet, nem lesznek mellette mindig a szülei. Nem szabad elkényeztetni a srácokat, később megbosszulja magát. Amikor iskolás voltam, ha volt valami balhé, a gyerekek többségének bejött másnap az anyja/apja helyretenni a renitens felet. Én mindig irigykedtem rájuk, mert anyám sosem jött be engem kihúzni a szarból, csak mindig azt mondta, oldjam meg magam. Mire felnőttem, rájöttem, mennyire előnyömre vált...
Amúgy sajnos nem tudom, mit lehet ezzel tenni, elvégre semmi beleszólásod nem lehet a gyereknevelésbe. Ha valami nem tetszik, egy idő után rájuk kell szólnod, lesz, ami lesz. Persze azért is te leszel a bunkó, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!