Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a bajom h a pasim megmondja nekem h milyen ruhában legyek. Nem szereti ha megnéznek. Ha visszaválaszolom h úgyis a tied vok, meg mondom h, hadd nézzenek, akkor azt válaszolja h legyél akkor meztelenül, kit érdekel? Mégis mit tegyek h megbékítsem?
Cicanadrágot, hosszú combig érő felsővel illik hordani, mert olyan mint egy harisnya, azt sem nadrágként hordod.
De lehet azért néznek meg mert harásányan öltözöl és nem feltéltenül kihívóan.
erre nem gondoltál még?
első kommentáros: köszönöm a tippet, meg tudom magam védeni, mellesleg 3 és féléve együtt vagyunk soha nem bántott. :)
második kommentáros: fekete csizmára, fekete cicanadrágra, hosszított piros, rövid ujjú felsőre, alatta fekete hosszú ujjú, és fekete bőrdzseki. nem hinném h túl harsány
Kedves 6os kommentelő! Hogy értetted az "idiótákat"?
Kedves 7es kommentelő: Már 3 és féléve együtt vagyunk, tehát nem akarom elhagyni, csak mit mondjak neki, hogy jobban meggyőzném? és természetesen hosszú felsőre gondoltam, de így se szeretné. :)
Kedves többi kommentelő! Köszönöm a válaszaitokat! :)
Hagyd ott, ez rosszabb lesz.
A végén a házból se enged ki, dolgoznod se kell, mert fél, hogy beszólnak, elcsábítanak.
Egyik ismerősöm így járt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!