Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy nem fogják elfogadni a páromat?
De tényleg vannak ilyen alvilági ügyei? Vagy mit értesz azon, hogy gengszter? Mert ha tényleg az, azt egy normális szülő se fogadná el szerintem... :)
Viszont ha csak a külseje ilyen, azzal nem hiszem, hogy nagy baj lenne, max kicsit meglepődnek elsőre, de ennyi.
n sem tudom mikkel foglalkozik csak sejtem és ha jól akkor adósságrendezés meg éjszakai élet.
ez a mondat sokmindent elmond, még ennyit fűzni az előzőhöz
Szerintem eléggé fontos igen... Azért jó ha az ember tudja mire számíthat. Nem mindegy, hogy egy normális, tisztességes munkából élő emberrel kötöd össze az életedet, vagy ha netán összeházasodtok, akkor két gyerek mellett minden csengő szóra összerenzzensz majd, hogy mikor jönnek érte a rendőrök...
Ergo igen, azért szerintem félév után illik tudni, hogy a párunk pontosan mivel foglalkozik. Az, hogy szereted és szeretnéd tudni mit is csinál pontosan egész nap, nem jelenti azt, hogy számon kéred!
Csak egy példa... Van egy 24 éves ismerősöm, Bmw-vel, lakással. Miből? Röhögni fogsz, ZOKNIT árul!! A környező városokba jár piacozni, szinte mindennap megy, már alkalmazottai is vannak, akik máshol árulnak. Én sem hiszem el, hogy ez ilyen jól megy, de megél belőle, ráadásul könnyedén! :) Szóval nagy autó, saját lakás igazából önmagában nem jelenti azt, hogy vaj lenne a füle mögött, de én azért szeretném tudni mivel is foglalkozik a párom.
17-es.
Teljesen biztos vagy benn,hogy csak zoknit árul?
Foglalkozhat olyannal is,amiről neked fogalmad sincs.
17-es vagyok. Abszolút de teljesen biztos vagyok benne, anno én szereztem neki az embereket, akik hajlandóak ácsingózni a piacon és ebből kifolyólag azt is tudom nagyjából mennyi pénzt szedett össze egy-egy jobb napon és ebből mennyit kaptak az "alkalmazottak". Nem milliomos, de amire akar, arra van. Egyébként 90%, hogy ezt is feketén űzi többnyire, tehát nem szóltam. :)
Egyébként olyan közeli szálak nem fűznek és nem is fűztek hozzá soha, tehát ha valami "fekete üzletben" utazna, nem csak ZOKNIBAN (:D), akkor sem lenne túl sok közöm hozzá, ellenben ha a párom lenne, akkor tudni akarnék arról mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!