Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A páromat sokan nem akarják elfogadni.17/L és 26/F
Fél éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást. Sokan viszont ferde szemmel nézik a kapcsolatunkat. Az egyik ok a korkülnbség. Minkent ez nem zavar.
A másik ok pedig az, hogy motorozik. Sokan emiatt már eleve vadállatnak állítják be, pedig szerintem sokkal rendesebb, mint az átlag.
Zavar, hogy én bármikor lehetek az ő haverjaival, de őt sokan nem kedvelik és tűrik el az én társaságomból.
persze ezt olyan felfogásban írtam,hogy a párod tényleg olyan jó,mint amilyennek te látod-tényleg nem a természetét kifogásolják?
/1.voltam/
20/L
Mi bajuk van a motorosokkal? >:|
Amúgy a legtöbbeket átlagban már az zavarja, ha egy tizenéves nem tizenévessel jár. Az ilyenekkel nem kell törődni, míg Ti ketten jól érzitek magatokat egymással.
Megjegyzem, engem még a sokkal kisebb korkülönbség is zavar, ha a saját kapcsolatomról van szó és meglep, hogy mások ennyire jól tudnak alkalmazkodni a más korosztályba tartozó párjuk viselkedéséhez.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!