Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfogadni, hogy a pasim cigizik?
próbáld meg leszoktatni!Ha nem sikerül,vegyél Neki elektromos cigit.
Pár ismerősöm már sikeresen leszoktattam,és erre büszke vagyok.
Én még soha nem gyújtottam rá,egészség az első!
14/F
Három dolgot tehetsz:
- rászoksz te is (ezt ne csináld, mert csak a baj lesz belőle - különben is drága), és akkor nem fog zavarni
- megpróbálod megszokni a füstöt(a srác nehezen fog tudni leszokni róla, főleg amíg környezete dohányzik).
- otthagyod és keresel mást.
De emiatt ne b.sztasd a barátod, mert megharagszik! Ne hisztizz, mert aztán elege lesz belőled és lelép egy másik csajjal. Főleg ha már említette, hogy "nem szeret engem eléggé ahhoz, hogy letegye a kedvemért", akkor ne feszegesd a témát ("magad alatt ne vágd a fát").
Leszokni meg nem könnyű, egy párszor én is próbáltam, nekem 2hónap volt a leghosszabb idő, de aztán visszaszoktam. Leginkább a környezet, meg a szokások miatt.
23 F
Köszi, hogy írtatok! :) Rászokni tuti nem fogok! :) :)
Nos, váratlan fordulat! :O Úgy tűnik, hogy most nem szívja, de velem azt hiteti el, hogy cigizik még, és hogy vigyáz rá, hogy ne érezzem rajta. Én pár napja megmondtam neki, hogy végre eltudom fogadni, nem haragszom érte egyáltalán. És nem hisztiztem ha épp indult ki rágyújtani, csak mosolyogtam és annyit mondtam, hogy várlak vissza Édesem! :) Úgy néz ki, hogy ez bevállt, mert nem cigizik. Létezik, hogy csak azért tudja megállni, mert tudja, hogy én nem haragszom érte, hogy nem piszkálom már???? :O Ha ezt tudtam volna, akkor már féléve erőt veszek magamon, nem harcolok, és elfogadom..... hallottatok már ilyenről?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!