Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudom elfogadni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfogadni, hogy a pasim cigizik?

Figyelt kérdés
Amikor összejöttünk épp lerakta a cigit, és nagyon büszke voltam rá. Kicsivel több, mint egy év után újra rászokott. Kezdetben azzal hitegetett, hogy csak amíg a vizsgái zajlanak, addig van rá szüksége, utána leteszi.... fél év telt el azóta, és már már betege lettem ennek a dolognak. Talán azért, mert mindig megígérte, tartotta is pár napig, majd egyszer csak bejelentette, hogy bocsi, de csak rágyújtottam. :S Mindig hatalmas csalódás volt, és arra gondoltam, hogy milyen gyenge barátom van...meg hogy nem szeret engem eléggé ahhoz, hogy letegye a kedvemért. :S Már azon vettem észre magam, hogy nyomozok utána, meg mindig arra gondoltam, hogy na most vajon cigizik e... anyukám is megmondta, hogy ez már sok, és fejezzem be, fogadjam el őt így, vagy hagyjam el. Elhagyni nem tudom, mert nagyon szeretem őt. :) Tudom, hogy ő az igazi számomra, és most eldöntöttem, hogy nem hisztizek többet, fogok vele füstös büdös szájjal is csókolózni, mert szeretem ennyire! A kérdésem az lenne, hogy más is volt -e már hasonló helyzetben, vagy hogy egyáltalán valaki meg tud e érteni engem? Mert eddig még senki nem értett meg... nem tudom, hogy fontos e, de a szüleim is szívják, így nőttem fel, és talán már elegem van ebből? Nem tudom a választ, pedig lényeges lenne ahhoz, hogy túllépjek ezen a problémámon. :S Előre is köszi a tanácsokat, véleményeket, de legyetek szívesek csak őszinte gondolatokat megosztani velem! :) Köszi! :) 23 L
2012. szept. 30. 21:07
 1/10 anonim ***** válasza:

próbáld meg leszoktatni!Ha nem sikerül,vegyél Neki elektromos cigit.

Pár ismerősöm már sikeresen leszoktattam,és erre büszke vagyok.

Én még soha nem gyújtottam rá,egészség az első!

14/F

2012. szept. 30. 21:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Én egészségesen élek, már 2 éve kondiba járok, nem eszek junkfoodokat, viszont még mindig cigizek. Igen, nem kéne, de edzés mellet csak csökkenteni tudtam, mert nagyon nehéz volt letenni. Nem gyenge az, aki nem tudja letenni, csak nem elég erős. Szerintem fogadd el úgy, ahogy van.
2012. szept. 30. 21:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, elektromos cigi... anno ezzel szokott le! De itt az a baj, hogy már annyit vitáztunk emiatt, annyit piszkáltam, segítséget amúgy sem fogadott le, hogy NEM AKAR LESZOKNI! És hát ugye anélkül nem megy.... ő most így érzi jól magát, és még a kedvemért sem akarja. Viszont sokat próbálta a nyáron, de nem sikerült, és szerintem iszonyatosan érzi magát, hogy nem sikerült.. ezt kudarcnak éli meg, és inkább nem próbálkozik vele többet, hogy ne csalódjon újra meg újra. :S Köszi hogy írtál, írj még ha van más gondolatod. :)
2012. szept. 30. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Na, már megint itt vannak a 14 évesek észt osztogatni...még jó, hogy nem gyújtottál rá, basszus ....14 éves vagy..
2012. szept. 30. 21:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Figyi, szinte mindenki elköveti azt a hibát, hogy meg akarja változtatni a párját, de ez sosem szokott jól elsülni, hiába csak szeretetből teszi. Amúgy meg szerintem az ő leszokását is csak könnyítené, ha nem érezné azt, hogy te nagyon utálod, hogy ő cigizik. Egyetlen dohányos sem szokik le attól, hogy cseszegetik, sőt csak még dacosabb lesz. Persze téged is értelek, csak szerintem ellenkező hatást érsz el, ha látványosan zavar a cigizése.
2012. szept. 30. 21:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon látványosan zavar a cigizése, egyszerűen teljesen kifordulok olyankor magamból. A csöndes lányból egy házisárkány lesz! :S :D És utólag úgy bánt mindig, de nagyon heves vagyok. Ezen szeretnék valahogy változtatni, csak nem tudom hogyan kell?! Nincs valami módszer? :)
2012. szept. 30. 21:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Igaza van anyukádnak. Ha igazán szereted, akkor fogadd el, de kérd meg, hogy előtted ne gyújtson rá, ha lehet. Egyébként nem könnyű csak úgy letenni a cigit, ha már rászokott az ember, mint tudjuk. Ha ő nem szeretné letenni, akkor ez van. Hagyni kell és kész. Te pedig kénytelen vagy beletörődni, hogy miattad sem hajlandó leszokni. Van ilyen, de ha szereted, akkor megpróbálod elfogadni, nemde? :)
2012. szept. 30. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Három dolgot tehetsz:

- rászoksz te is (ezt ne csináld, mert csak a baj lesz belőle - különben is drága), és akkor nem fog zavarni

- megpróbálod megszokni a füstöt(a srác nehezen fog tudni leszokni róla, főleg amíg környezete dohányzik).

- otthagyod és keresel mást.

De emiatt ne b.sztasd a barátod, mert megharagszik! Ne hisztizz, mert aztán elege lesz belőled és lelép egy másik csajjal. Főleg ha már említette, hogy "nem szeret engem eléggé ahhoz, hogy letegye a kedvemért", akkor ne feszegesd a témát ("magad alatt ne vágd a fát").

Leszokni meg nem könnyű, egy párszor én is próbáltam, nekem 2hónap volt a leghosszabb idő, de aztán visszaszoktam. Leginkább a környezet, meg a szokások miatt.

23 F

2012. okt. 1. 13:45
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok! :) Rászokni tuti nem fogok! :) :)

Nos, váratlan fordulat! :O Úgy tűnik, hogy most nem szívja, de velem azt hiteti el, hogy cigizik még, és hogy vigyáz rá, hogy ne érezzem rajta. Én pár napja megmondtam neki, hogy végre eltudom fogadni, nem haragszom érte egyáltalán. És nem hisztiztem ha épp indult ki rágyújtani, csak mosolyogtam és annyit mondtam, hogy várlak vissza Édesem! :) Úgy néz ki, hogy ez bevállt, mert nem cigizik. Létezik, hogy csak azért tudja megállni, mert tudja, hogy én nem haragszom érte, hogy nem piszkálom már???? :O Ha ezt tudtam volna, akkor már féléve erőt veszek magamon, nem harcolok, és elfogadom..... hallottatok már ilyenről?? :D

2012. okt. 9. 14:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez számodra volt egy lecke, hogy a hisztivel nem érsz el semmit. És lehet, hogy ő ezt tudatosan csinálta. Ügyes. :)
2012. okt. 11. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!