Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a teendő ha a barátunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő ha a barátunk elmegy nélkülünk bulizni?

Figyelt kérdés
Ma is felhívott hogy lehet mennek valahova először még mondtam h ne tegye de kérdezgette h miért ne? és egyszerűen a végén csak annyit mondtam h nekem most már mind1 csinálj amit akarsz.... Mit kéne tennem?

2012. okt. 6. 22:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csinálj valami finomat , nézz tévét , pihenj már elég késő van vagy amit szeretsz
2012. okt. 6. 23:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem mehet el? Talán nem bízol benne? Szépen tönkreteszed ilyesmivel a kapcsolatotokat.. menj el te is és hagyd hogy szórakozzon, ha ahhoz van kedve.
2012. okt. 6. 23:04
 3/12 anonim ***** válasza:

Talán meg kellene tudni az okát. Lehetséges, hogy határozott célja van az önálló bulizásnak. Lehet, hogy szégyel téged a haverjai elött. Csak szexre kellesz neki.

Talán másik pasit kéne keresned ha ennyire semmibe vesz.

2012. okt. 6. 23:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Az én barátom is most bulizni ment. Aztán ott alszik az egyik haverjánál. Igaz, hogy most kifejezetten örültem volna, ha engem választ, mivel holnap leszünk 2 évesek, szerettem volna mellette ébredni.

De mindegy :D Nem csináltam belőle ügyet inkább, tudom, hogy akár kiakadok, akár nem, mindig ugyanaz a végkimenetel... Akkor meg minek idegeskedjek feleslegesen.

Bennem nincs para ilyenkor, mehet, ha akar... Bizalom terén rendben vagyunk.

Hát amit én csinálok...: most néztem meg egy filmet, szerintem kicsit zenét hallgatok, böngészgetem a cosmo.com-ot és belekezdek még egy filmbe... :) Majd csak elálmosodom valamikor :)

2012. okt. 6. 23:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Amúgy téged miért nem hívott?
2012. okt. 6. 23:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Tudtál volna menni? Mentél volna?
2012. okt. 6. 23:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Az én párom is nagyban bulizik éppen. Én már kinőttem a pörgős korszakomat, ő még nem. Most érezzem én rosszul magamat egy buliban, mert ő menne és szenvedjek látványosan direkt, avagy ő döglődjön itthon mellettem, amikor totál máshol jár az agya és ő így nem teljes, mindezt csak mert "össze vagyunk nőve"!? Hát nem... Ha szeretne, akkor elmegy bulizni, ha nem, akkor nem.

Azt sérelmezem, ha a buli javára dönt esetleg fontosabb helyzetekben. Pl. ellentétben az egyik válaszolóval azon kibuknék, ha az évfordulónkat nem velem ünnepelné, de szerencsére a párom ebben abszolút partner, ha tudja hogy "esemény van", akkor nem megy el inkább szórakozni. :)

Mit csináltam este? Ettem egy jót, megnéztem az x faktort (és "kibuktam" rajta), haverokkal csevegtem, megnéztem egy filmet és most itt vagyok. Egy fél órája hívott a párom kb, hogy mi a helyzet velem, elmesélte milyen a hangulat, én pedig kezdek álmosodni, úgyhogy lassan nyugovóra térek. :)

2012. okt. 7. 00:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Mi általában nem itt helyben járunk bulizni, így nekem van, hogy nincs kedvem utazgatni. Amikor odaérnek felhív, amikor lefekszem aludni felhívom, aztán amikor elindul megint felhív, így tudom mikor várható és mire hazaér főzök neki egy kávét és alszok tovább. Igazából a buli nagy részén velem beszél telefonom, szoktam is tőle kérdezni, hogy bulizni mentél vagy velem akarsz csevegni :D Én nem csinálok ebből problémát, hogy elmegy nélkülem, mert ha együtt megyünk akkor is, ahogy oda érünk mindketten megyünk a saját ismerőseinkhez, néha néha azért közben összefutunk. Ő megbízik bennem, én megbízok benne, ennyi kikapcsolódás meg jár neki.
2012. okt. 7. 00:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Én engedtem a barátnőmet (késöbbiekben feleségemet) bulizni. A bizalom megvolt. Aztán később kiderült jól félre is ment nem egyszer. Én azt vallom hogy minden időmet szeretném a szerelmemmel tölteni, ha bulizunk akkor együtt, de otthon is maradhatunk, mindegy mit is csinálunk de azt együtt csináljuk.
2012. okt. 7. 13:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: és még együtt vagytok a feleségeddel?
2012. okt. 7. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!