Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ha a barátunk elmegy nélkülünk bulizni?
Talán meg kellene tudni az okát. Lehetséges, hogy határozott célja van az önálló bulizásnak. Lehet, hogy szégyel téged a haverjai elött. Csak szexre kellesz neki.
Talán másik pasit kéne keresned ha ennyire semmibe vesz.
Az én barátom is most bulizni ment. Aztán ott alszik az egyik haverjánál. Igaz, hogy most kifejezetten örültem volna, ha engem választ, mivel holnap leszünk 2 évesek, szerettem volna mellette ébredni.
De mindegy :D Nem csináltam belőle ügyet inkább, tudom, hogy akár kiakadok, akár nem, mindig ugyanaz a végkimenetel... Akkor meg minek idegeskedjek feleslegesen.
Bennem nincs para ilyenkor, mehet, ha akar... Bizalom terén rendben vagyunk.
Hát amit én csinálok...: most néztem meg egy filmet, szerintem kicsit zenét hallgatok, böngészgetem a cosmo.com-ot és belekezdek még egy filmbe... :) Majd csak elálmosodom valamikor :)
Az én párom is nagyban bulizik éppen. Én már kinőttem a pörgős korszakomat, ő még nem. Most érezzem én rosszul magamat egy buliban, mert ő menne és szenvedjek látványosan direkt, avagy ő döglődjön itthon mellettem, amikor totál máshol jár az agya és ő így nem teljes, mindezt csak mert "össze vagyunk nőve"!? Hát nem... Ha szeretne, akkor elmegy bulizni, ha nem, akkor nem.
Azt sérelmezem, ha a buli javára dönt esetleg fontosabb helyzetekben. Pl. ellentétben az egyik válaszolóval azon kibuknék, ha az évfordulónkat nem velem ünnepelné, de szerencsére a párom ebben abszolút partner, ha tudja hogy "esemény van", akkor nem megy el inkább szórakozni. :)
Mit csináltam este? Ettem egy jót, megnéztem az x faktort (és "kibuktam" rajta), haverokkal csevegtem, megnéztem egy filmet és most itt vagyok. Egy fél órája hívott a párom kb, hogy mi a helyzet velem, elmesélte milyen a hangulat, én pedig kezdek álmosodni, úgyhogy lassan nyugovóra térek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!