Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi a teendő?
2 hónapja szakítottunk a barátnőmmel, azóta összejött mással, de szakítottak, és szinte egyből engem hívott h találkozzunk...
addig a 2 hónapig is tartottuk a kapcsolatot,de most békülni akart, gondolom csak egy kis vígasz kell neki.
én úgy voltam a szakítás után, meg most is hogy még össze fogunk jönni egyzser, úgy fél év múlva, de nem így akarok, hogyha ló nincs jó a szamár is,ezért mondtam neki h hagyjuk msot ezt.
viszont k.rvára szertem, és hiányzik, most elbizonytalanodtam, mert nagyon akarom őt.
De így akkor se jó, h füttyent én meg ugrok.
Szerintem jól csinálod, megtartod a tartásod, jó úton haladsz hogy visszaszerezd, bár ami egyszer elromlott az sajnos jó eséllyel újra el fog.
Egyébkét lehet komolyak a szándékai, sokszor akkor kapcsol az ember amikor már elvesztett valamit. Ebben az esetben hálás lehetsz a másik srácnak hogy annyira rossz volt, hogy visszaüldözte a nőt hozzád.
Az pedig, hogy mi a teendő az már csak is rajtad múlik, én leírtam a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!