Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy olyan lányba,aki most nemrég szakított a barátjával,és még nem igazán tette túl magát rajta,ezért eléggé kivan, én pedig belé szerettem, most ismertem meg pár hónapja, és elég jól kijövünk, de nem tudom,mi lenne a helyes? Hogy álljak hozzá? Nem akarok tolakodó lenni vele,és azt sem akarom,h csak valami pótlék legyek..Nem akarom kihasználni ezt a helyzetet h most ilyen rossz passzban van,ezzel nem élek vissza,mert az úgy nem az igazi,én csak azt akarom,h boldog legyen,és lehetőleg majd mellettem. Hogy közeledjek hozzá,h neki a lehető legjobb legyen? 22 éves lányról van szó.
2012. márc. 15. 17:46
 1/2 Celia válasza:

Baromira attól függ, hogy a lány mennyi ideig járt a mást már exével. De igazából ez személyfüggő is, van aki hamar túlteszi magát egy szakításon, más meg hónapokig szenved.

Szerintem most egyáltalán nem kéne "tolakodnod". Legyél ott neki mint barát, és várd meg a kötelező gyászidőszakod; hagyd, hogy megsirassa a kapcsolatát. Ez mint írtam eléggé változó időtartamú lehet, de egy hónap a minimum.

Aztán nem mindegy, hogy a lánynak tetszel-e.

Az egy hónap után szerintem egyszerűen kérdezd meg, hogy mi lenne, ha elmennétek randira. Vagy ha nem akarod ennyire nyíltan, akkor hívd el valahova direkt félreérthetően, és ha visszakérdez (olyan furin), hogy randira-e, akkor még mindig mondhatod, hogy nem, és maradhattok barátok.

2012. márc. 15. 20:17
 2/2 A kérdező kommentje:
tetszem neki,ebben biztos vagyok...folyton keresi a tekintetem és mosolyog rám...sokat bámul...:)...de előbb tegye túl magát a dolgon...
2012. márc. 15. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!