Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm finoman és nőiesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm finoman és nőiesen közölte hogy "sok" vagyok neki, ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Természetesen fülig belé vagyok zúgva már több mint egy éve, én keresem általában, én hívom stb. Gyakran vagyunk együtt( nyári szünet miatt is), de mostanában egyre elutasítóbb és erre azt mondta hogy azért mert már kicsit sok vagyok neki.A minden napos talik megritkultak, de így meg én nem érzem magam biztonságban. Biztos csak ez a baja a lánynak? Megbeszélünk minden problémát, de félek hogy van még valami amit nem mondd el.
2012. júl. 29. 17:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%
mindennap taliztok? hát neharagudj én is hánynék tőle
2012. júl. 29. 17:18
 2/17 anonim ***** válasza:
besokalt szó szerint a sok találkozástól hagyd hadd élje az életét ő is kicsit...
2012. júl. 29. 17:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
túlságosan tapadós vagy.
2012. júl. 29. 17:19
 4/17 anonim ***** válasza:
17%

"erre azt mondta hogy azért mert már kicsit sok vagyok neki"

Én nem mondanék ilyet olyannak, akibe fülig bele vagyok esve...Egy meg nem sok idő, azalatt elég gáz, ha már megunt.

5/17 anonim ***** válasza:
*Egy év
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, engem pl. marhára idegesít, ha valaki 7/24 a nyakamba lóg.

Kell egy kis szabadság. Nem mintha félre akarnék lépni, csak egyszerűen ahoz, hogy valakit igazán értékelni tudjak, néha szükséges az illető hiánya.

Tudod, hogy legyen lehetőség várni rá. Kicsit rákészülni, hogy majd találkozom vele.

De a kommunikáció mindenképp jó, Beszéld meg vele, hogy te miért aggódsz. Mondd el neki hogy te hogyan látod.

2012. júl. 29. 17:22
 7/17 anonim ***** válasza:
Ez most rosszul fog esni: itt az ideje új tiszta vizekre evezned. :)
2012. júl. 29. 17:22
 8/17 anonim ***** válasza:
Mindennap?? Az bazi sok! nagyon okosat írt az egyik válaszoló. Ha sose érzed a párod hiányát honnan tudod, hogy ténylegesen szereted-e? Hagyd egy kicsit lélegezni!
2012. júl. 29. 17:34
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi kommenteket. Elhagyni nem fogom, ez fix.

Még így is, nála jobbat nem találnék.

Jöhetnek még az élettapasztalatok, vélemények, ötletek.

2012. júl. 29. 17:38
 10/17 anonim ***** válasza:
14%
Talált egy nálad jóképűbb pasit, valszeg már meg is csalt vele.
2012. júl. 29. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!