Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm finoman és nőiesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm finoman és nőiesen közölte hogy "sok" vagyok neki, ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Természetesen fülig belé vagyok zúgva már több mint egy éve, én keresem általában, én hívom stb. Gyakran vagyunk együtt( nyári szünet miatt is), de mostanában egyre elutasítóbb és erre azt mondta hogy azért mert már kicsit sok vagyok neki.A minden napos talik megritkultak, de így meg én nem érzem magam biztonságban. Biztos csak ez a baja a lánynak? Megbeszélünk minden problémát, de félek hogy van még valami amit nem mondd el.
2012. júl. 29. 17:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
pedig, ha így folytatod ki fog dobni.de az is lehet hogy egy jó nagy papucsot csinál majd belőled.
2012. júl. 29. 17:41
 12/17 123Nyammi válasza:

hát az nagyonsok ne lógj rajta adj egykis szabadidőt a barátaira és a családjára ha nem látod 3 napig és hiányzik akk szereted ha viszonozza őis szeret!

emberek! én bnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt és 2-3 naponta talizunk az jó? írjatok privit

2012. júl. 29. 17:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Van abban igazsag, hogy 24/24 nem jo senkinek, de azert tulzas, hogy kihagyas kell, ahhoz, hogy erezze szeret-e teged. A 20 eves hazasok is eleg sokat vannak egyutt, mindennap, de valamiert megis egyutt vannak. Nyilvan o meg fiatal, hagyd egy kicsit, hogy atgondolja a kapcsolatotokat es te is probald kivulrol latni magatokat.
2012. júl. 29. 17:45
 14/17 A kérdező kommentje:
Pedig közös megegyezés alapján költöztem oda úgymond, mert most hogy nyári szünet van tudjunk mind a ketten diákmunkát vállalni. És mivel ő nagyobb városba lakik, náluk több volt a lehetőség. De már a diákmunkát is otthagytam, csak hogy a kapcsolatunkat mentsem. Ezért is nem találkozunk már naponta.
2012. júl. 29. 17:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Milyen már, otthagyod a munkát, hogy kevesebbet legyél vele, hogy mentsd a kapcsolatot. Te nem vagy férfi!
2012. júl. 29. 18:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Ne keresd olyan sűrűn. Szeret ő téged, de ő is egy különálló ember, van az életének olyan része is, ami nem veled kapcsolatos.

Szerintem izgalmas az időszak, amikor nem vagytok együtt, mert akkor kitervelhetitek, mit fogtok csinálni ;)

Szóval szerintem ne idegeskedj. Ha meg mégis szakítanátok, akkor fogd fel úgy, hogy nyertél a dologgal, nem veszítettél.

2012. júl. 29. 21:09
 17/17 A kérdező kommentje:
Hatalmas köszönet az összes hasznos hozzászólónak. Megfogadom a tanácsaitokat! Köszönöm még egyszer.
2012. júl. 30. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!