Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belepofátlankodnak a kapcsoltunkba! Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Röviden annyi, hogy a barátommal fél éve vagyunk együtt. Ez idő alatt, nagyon-nagyon sokszor veszekedtünk, és nem régiben beszéltünk róla, hogy tulajdonképpen a semmin! Mint kiderült, két hozzánk nagyon közel álló személy (mind a ketten fiúk) pofátlankodtak bele. Ez a két személy, Barátom közeli/nagyon jó barátai! Az egyikkel 16éves barátságot ápolnak.... Mind a két fiúnak tetszem, barátom számára nyílt titok volt. A kapcsolatunkat pl, úgy manipulálták, hogy kisebb nagyon baráti összejövetelek után, teletömték a fejét olyannal, hogy Én lesz*rom őt, más össze tenné a két kezét érte. Nekem szint úgy csak finomabban adagolva, nekem mindig a régi exeit hozták fel, és az én fejem azzal tömték, hogy még mai napig szereti a régi barátnőjét, kitaláltak sztorikat, és természetesen akkor amikor Barátom nem volt a városban. És még sorolhatnám. Pár napja, hogy erre rájöttem, majd közöltem barátommal, aki érthetően kiakadt. 8óra hosszán keresztül soroltuk egymásnak, azokat a régi dolgokat, amiket észre kellett volna vennünk. A kérdésem a következő: Mit tegyünk? Leplezzük le őket?! Vagy okosan találjunk ki valamit, vagy mi? Nagyon nehéz ez, dúlnak bennünk az érzések, nem tudunk rendesen gondolkozni, ezért írtam ide, hogy segítséget kérjek! Kérem, értelmes válaszokat!2012. aug. 28. 18:37
1/14 anonim válasza:
Nem is igazi barát aki ilyet csinál szerintem.
2/14 A kérdező kommentje:
Ezzel most már mi is tisztában vagyunk. Most a megoldást keressük!
2012. aug. 28. 18:40
3/14 anonim válasza:
a biztosan leosztanám őket a pasival közösen.
mégis, mit képzelnek?
azt is megmondanám nekik hogy akkor se kellenének ha sikerült volna a kis játékuk hogy szétválasszanak titeket.
hátha ezek után felfogják hogy nincs értelmeilyennel próbálkozni.
4/14 anonim válasza:
Szerintem boruljon a bili.:) Hozzátok össze a társaságot, aztán mindenki elmondhatja szemtől szembe, amit akar, jobb ezt tisztázni.
5/14 A kérdező kommentje:
Számtalan verzió megfordult a fejünkben, de Barátom most azt mondja, hogy találjunk ki valamit, hogy amit csinálni szeretnének arra nem leszünk vevők stb.. Hogy ezzel talán magukat viszik a sírba... Nem tudom....
2012. aug. 28. 18:43
6/14 anonim válasza:
hány évesek vagytok?
nehéz tanácsot adni, mert ez csak a szemszöged
7/14 anonim válasza:
úgy kellett, úgy kellett, amúgy azt tartja a tróger biblia hogy szemet szemért
8/14 A kérdező kommentje:
És mégis hogyan legyen szemet szemért? Mit csináljunk, konkrétumok kellenének!
2012. aug. 28. 18:49
9/14 A kérdező kommentje:
17 évesek vagyunk!
2012. aug. 28. 18:52
10/14 anonim válasza:
Hát én megmondanám hogy ne foglalkozzatok velünk jól elvagyunk csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!