Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha az ember lánya durván beleszeret egy goth srácba?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés rám vonatkozik. Nem lakik tőlem messze, hogy tudnám magamra vonni a figyelmét? Segítsetek.2012. aug. 23. 19:42
2/25 anonim válasza:
Nem kell egyfolytában, de keresd a társaságát, kerülj közel hozzá, beszélgessetek, nézz hosszan a szemébe. Ilyesmik, de ha ő semmit sem csinál nem kell túl nyomulósan.
3/25 anonim válasza:
igaz a mondás, h a szerelem vak.
4/25 anonim válasza:
Vízigót,vagy a keleti gót törzsbe tartozik?
5/25 A kérdező kommentje:
Hát sajnos csak egyszer találkoztam vele, azon kívül facebook-on megvan nekem ismerősként. köszi a (néha hülye:D) válaszokat!!:)
2012. aug. 23. 19:48
7/25 Shai-Hulud válasza:
Ha az én lányom lennél, én eltörném a hátadon a saját fehér botodat!
Nekem meglehetősen ellenszenves ez a fajta feltűnési viszketegség.
9/25 anonim válasza:
20:22 vagyok
goth=ghotic mániás vagy mi?
10/25 anonim válasza:
Áldozzatok közösen mókust a bringák védőszentje előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!