Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerint igénytelen vagyok! Teendő?
Együtt élünk,persze a ház kívülről belülről rendezett.
A probléma az szerinte velem van.
Mikor haza érek a munkából,autószerelő vagyok és így szinte még a gatyámból is folyik az olaj.Ilyenkor este fele már nincs kedvem rendezetten lenni.A hajam is égnek áll mindig,borostát is hagyok azzal se nagyon foglalkozok..
Igazából,nálam nem jelent problémát az se ha egymás után ugyanazt a ruhát kell fel vennem.
A barátnőm meg ki van ilyenkor idegileg.
Igazság szerint róla kéne példát vennem, ős i dolgozik már..De mindig add a külsejére..
a haj szerekezet nálam totál így néz ki: [link]
Kicsit szégyellem ,de gyerekként se foglalkoztam ilyen szépségletti dolgokkal..Rendszerint horgászok ,és halas kézzel megyek oda a barátnőmhöz,teljesen kimegy a fejemből..Összevissza simogatom büdös kézzel..
Megprobáltam visszább fogni magam..De nem megy.
Remélem nem fogja a barátnőm csak úgy megunni,és tovább állni..
22/F
:) hát férfi vagy, na
amíg nem szarsz a szoba közepére, addig nem olyan nagy gond ez szerintem de ugye nem én vagyok a barátnőd...ebből még lesznek gondok, asszem
Hát pedig el fog hagyni. Ő egy kirakati puccparádét vár el maga mellé. Nekem semmi bajom nincs azzal ha a párom koszosan megölel, vagy este munka után már nem borotválkozik....
A barátnőd egy tipikus cicababa személyiség lehet...
25/l
Mit cicababaság ez basszus....? Szerintem is undorító...
Volt autószerelő barátom, képzeld ő is nyakig sz.ros és olajos volt munka után, hát lezuhanyozott. Vett valami speckó szappant, nem tudom mi volt az, jól oldotta az olajt bőrről, így mindig tiszta volt a keze is. Kb 15 egész percébe került lezuhanyozni munka után és átvenni a váltóruhát.
Az, hogy ezen kívül borotválkozott és használt dezodort, parfümöt ilyesmi, az már csak plusz, de a fentiek aztán tényleg elég alapok.
Mostani barátom is fizikai munkás, szintén mindig úgy jön haza, hogy büdös és koszos, ez van, ilyen a munkája, ezzel nincs is bajom, de neki sem kell szólni, hogy drágám megrohad a fű a talpad alatt, légy szíves fürödj le, meg ilyenek... És oké, egy borosta, vagy egy kócos haj még nem a világvége de ez milyen abszolút undorító igénytelenség már...
Főleg, ha a barátnőd is megtisztel téged azzal, hogy a kedvedért szépen néz ki.
1 nem cicababa lány... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!