Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szerint igénytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szerint igénytelen vagyok! Teendő?

Figyelt kérdés

Együtt élünk,persze a ház kívülről belülről rendezett.

A probléma az szerinte velem van.

Mikor haza érek a munkából,autószerelő vagyok és így szinte még a gatyámból is folyik az olaj.Ilyenkor este fele már nincs kedvem rendezetten lenni.A hajam is égnek áll mindig,borostát is hagyok azzal se nagyon foglalkozok..

Igazából,nálam nem jelent problémát az se ha egymás után ugyanazt a ruhát kell fel vennem.

A barátnőm meg ki van ilyenkor idegileg.

Igazság szerint róla kéne példát vennem, ős i dolgozik már..De mindig add a külsejére..

a haj szerekezet nálam totál így néz ki: [link]

Kicsit szégyellem ,de gyerekként se foglalkoztam ilyen szépségletti dolgokkal..Rendszerint horgászok ,és halas kézzel megyek oda a barátnőmhöz,teljesen kimegy a fejemből..Összevissza simogatom büdös kézzel..

Megprobáltam visszább fogni magam..De nem megy.

Remélem nem fogja a barátnőm csak úgy megunni,és tovább állni..

22/F

2012. szept. 10. 20:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A halas sztori nagyon megröhögtetett,szinte láttam magam előtt,ahogy kenegeted a halas kezeddel.

Az én hajam sem látott fésűt sosem,rájöttem,hogy tökmindegy mit csinálok vele sehogy sem tetszik,ezért nemes egyszerűséggel nem teszek vele semmit a világon.Az én hajam egész nap úgy áll,ahogy az ágy beállította öcsém és mindenhová így megyek,nem csak a nappaliba.Hogy őszinte legyek nagyon élvezem,és teszek rá magasból,hogy ki mit gondol,úgysem ezen múlik,hogy a lányok nem állnak sorba az ajtómban.Vágatni is kb. fél évente egyszer megyek(mert vágás után még kevésbé tetszik mint természetes állapotában).Az én séróm kb. olyan mint Frodóé,ezért be sem linkelem

2012. szept. 13. 05:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!