Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szerint igénytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szerint igénytelen vagyok! Teendő?

Figyelt kérdés

Együtt élünk,persze a ház kívülről belülről rendezett.

A probléma az szerinte velem van.

Mikor haza érek a munkából,autószerelő vagyok és így szinte még a gatyámból is folyik az olaj.Ilyenkor este fele már nincs kedvem rendezetten lenni.A hajam is égnek áll mindig,borostát is hagyok azzal se nagyon foglalkozok..

Igazából,nálam nem jelent problémát az se ha egymás után ugyanazt a ruhát kell fel vennem.

A barátnőm meg ki van ilyenkor idegileg.

Igazság szerint róla kéne példát vennem, ős i dolgozik már..De mindig add a külsejére..

a haj szerekezet nálam totál így néz ki: [link]

Kicsit szégyellem ,de gyerekként se foglalkoztam ilyen szépségletti dolgokkal..Rendszerint horgászok ,és halas kézzel megyek oda a barátnőmhöz,teljesen kimegy a fejemből..Összevissza simogatom büdös kézzel..

Megprobáltam visszább fogni magam..De nem megy.

Remélem nem fogja a barátnőm csak úgy megunni,és tovább állni..

22/F

2012. szept. 10. 20:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Férfiként mondom, én nem tudnám több napig ugyanazt a ruhát hordani, a hajad még hagyján de a többi dolgod engem is kiborítana, igaza van a csajodnak, csak azért mert "koszos" munkád van még nem kell otthon is igénytelennek lenned.
2012. szept. 10. 21:13
 12/21 A kérdező kommentje:

félre értések miatt : MEGFÜRDÖK !

csak ilyen szépségletti dolgokat hanyagolok

2012. szept. 10. 21:15
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

Azzal nem tudom miért van baj ha többször felveszi ugyanazt a ruhát. Persze az alsógatya meg a zokni az más. Meg ha beleizzad vagy koszos lesz akkor csere, persze. De ha nem büdös meg nem koszos, akkor én van hogy 3 napig is elhordok egy ruhát.

Nem mindenki engedheti meg magának hogy annyi ruhája legyen, hogy minden nap cserélje, vagy minden nap mosson.

2012. szept. 10. 21:35
 14/21 anonim ***** válasza:

Az, hogy ugyanazt a ruhát veszed fel nem gond, ha nem izzadtál bele, nem koszos meg ilyesmi.

Mikor hazaérsz tusolj le, még fel is frissít és nem egy túl időigényes dolog. Horgászás után töröld meg a kezed egy nedves törlőkendővel vagy egyszerűen most meg ha van rá lehetőség, szerintem ez sem nagy dolog.

A borosta meg a haj annyira nem zavaró szerintem, azt ki lehet bírni.

2012. szept. 10. 21:50
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Nevettem a képen, amit linkeltél. :D Komolyra fordítva a szót, nincs veled semmi baj, bár könnyen beszélek én, így távolról, nem Veled élek. DE! Elhiszem, hogy hulla fáradt vagy munka után de akkor ne csodálkozz később ha a barátnőd kevésbé kíván meg! Biztos, hogy nem így ismert meg Téged a randikon, ő abba a férfibe szeretett bele!

Néha-néha beleférnek egy kapacsolatba ezek a dolgok, de nem mindig! Próbálj változni:)

20/L

2012. szept. 10. 21:52
 16/21 anonim ***** válasza:
52%

Uhhh! Kedves 13-as!

Nem mindenki engedheti meg magának hogy annyi ruhája legyen, hogy minden nap cserélje, vagy minden nap mosson.???

Ha csak 2 garnitúra ruhád van, akkor is ki tudod mosni kézzel minden este. Ha meg sikerül összespórolni 7gatyára, 7zoknira, 7pólóra, akkor láss csodát: máris elég hetente 1x mosni!!!

Kedves kérdező!

Meló után tusolj le, öltözz át vmi tiszta (esetleg öblítő illatú:) ruhába és fújd be magad dezodorral (axe sport blast:). A hajad meg vágasd le és akkor nincs vele baj! A borosta sztem nem gáz, persze ha nem 5hetes :)

És szoktasd hozzá magad, hogy sűrűn mosol kezet!

2012. szept. 11. 01:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 16-os!

Nem is azt mondtam hogy egy hétig ugyanazt kell hordani. DE ha két napig elhordod ugyanazt, az miért baj? Főleg ha nem hordod egész nap.

Én persze magamból indultam ki, diák vagyok, így kb 5-6 óráig hordok egy ruhát, amíg suliban vagyok, aztán hazamegyek és átöltözök otthoni cuccba. Tehát lényegében nem hordtam egy napig a ruhámat. Ha másnap is annyit hordom, akkor kb. 12 órán keresztül hordtam összesen a ruhát. Még így sem hordtam összesen egy napig, és mégis két napon át felvettem.

Nem mindegy, hogy egy napon keresztül hordom 12-15 órát, vagy két egymást követő nap?

Tehát szerinted ha egy nap már 5-6 óráig rajtad volt egy ruha, akkor azt már aznap cserélni kell... :D

2012. szept. 11. 12:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok és szerintem is undorító vagy...

Ha van időd horgászni, arra miért nincs időd, hogy adja magadra? Szánalom... -_-

24/F

2012. szept. 12. 17:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom elhinni,h ez igaz, és nem kamu:D Sztem ha valaki azt várja el,h halas kézzel ne akard megölelni, nem nagy ördöngösség odafigyelni erre. Te meg meg kérdezed itt h mi a teendö:D Áh ez vicc. Az meg,h képet linkeltél,h ilyen a hajad csak mert dolgozol, hát ez vicc:D
2012. szept. 12. 17:31
 20/21 A kérdező kommentje:

Utolsó ,nem csak akkor ilyen a hajam mikor dolgozok..

ne húzd fel az agyam kérlek..fogjuk fel egy stílus irányzatnak

így érzem jól magam és nem fésültem

És nem kamu..szerinted szórakozok? ne idegesíts már kérlek szépen

2012. szept. 12. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!