Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok leírnátok mennyire számít a külső egy pasin?
bennem szinte minden megvan( higyjétek el, rengeteg nő mondta már, közülük huszonvalamennyivel jártam is) ami egy pasiban kell legyen, hogy tökéletes legyen de a külsőm az...csúnya vagyok, ennyi. De legyetek őszinték, számít a külső és kész. szeretném hallani a nők véleményét erről.
Köszönöm.
Ha beléd tudnék szeretni ,akkor tőlem Süsü is lehetsz... mert a szerelem már csak ilyen.
Tudom, hogy napjainkban nagyon divatos felfogás, hogy külső megfog belső megtart. De ha nem a magam bőrén tapasztalom, hogy de igenis a szerelem (az igazi szerelem) vak... akkor én is a fenti táborba tartoznék.
23/L
Ami nekem tetszik az a fehér bőr és az átlagos alkat. Az is fontos, hogy egyszerűen öltözködjön, ne élénk színű ruhákat hordjon. Esélytelen ha valaki tetkós, nagydarab, túlságosan kigyúrt, kopasz, vasalja a haját, fülbevalója van. Nem lehet ezt behatárolni, mert van aki külsőre tetszik mégis taszított maga a lénye, meg olyan is aki nem tipikus szépfiú mégis megvesztem érte.
21/N
Külső: 25%
Belső: 25%
Vonzalom, kémia, ahogy nevezed, mindegy: 50%.
A tökéletes akiben mindegyik megvan, de a hangsúly az utolsó. Sajnos vagy nem sajnos, de végül úgyis csak az dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!