Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha egy lánynak számít a külső?
Aki azt mondja,hogy nem számít neki az HAZUDIK.
Egy értelmes normális csajnak igen is kell az,hogy a kiválasztott jóképű legyen és férfias legyen a teste.(az már kérdés,hogy vannak idióták akiknek bejön egy Justin Bieber típusú valami) Ezen nincs mit magyarázni,egy nőnek olyan pasi kell, aki tökéletes a szaporodásra és jó utódok születnek majd. Ez pont olyan,hogy egy normális pasinak is számít a külső,a mellméret,a csípő. (itt is más kérdés,hogy a hülyéknek bejönnek a 45kg-os emos kislányok)
Miért kell azon lovagolni,hogy a nőknek miért számít a külső és miért csak a jó pasik kellenek? Miért kéne egy csúnyácska pasival összejönnie egy szép csajnak?
Azért van naponta 5 kérdés legalább,hogy miért csak a jó pasik kellenek a nőknek...
biztos csak kitaláltam.
Miért ban az,ha egy fiúnak számít a külső?
Épp nem rég tettem ki a kérdést egyből letámadtak, hogy miért a külsőt nézem meg először. -.-"
Ez oké! Ezt elfogadom!
De azért gondolom nem kell h centiről centire tökéletes legyen....apróbb hibái mindenkinek vannak.
Az egy dolog, h a pocakos, sörhasú dagadt, lomha, anorexiás, magát hányatós, pasi illetve nők, NEM egészségesek és nem is ez a normális állapota az embernek és sokaknak nem is tetszik. (nekem sem:) )
szóval nem gond! DE!
Mindenki ez alapján megy oda a másikhoz áll szóba a másikkal! Mert könyörgöm!! Nem látunk a másik fejébe!
Jönnek az emberek h a belső csak a belső a külső nem!
NAJÓ!
De előbb meg kell ismerni az illetőt h kiderüljön mi van belül! nemde?? :) (persze lehet vannak gondolatolvasók is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!