Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj ha egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha egy lánynak számít a külső?

Figyelt kérdés

Aki azt mondja,hogy nem számít neki az HAZUDIK.

Egy értelmes normális csajnak igen is kell az,hogy a kiválasztott jóképű legyen és férfias legyen a teste.(az már kérdés,hogy vannak idióták akiknek bejön egy Justin Bieber típusú valami) Ezen nincs mit magyarázni,egy nőnek olyan pasi kell, aki tökéletes a szaporodásra és jó utódok születnek majd. Ez pont olyan,hogy egy normális pasinak is számít a külső,a mellméret,a csípő. (itt is más kérdés,hogy a hülyéknek bejönnek a 45kg-os emos kislányok)

Miért kell azon lovagolni,hogy a nőknek miért számít a külső és miért csak a jó pasik kellenek? Miért kéne egy csúnyácska pasival összejönnie egy szép csajnak?

2012. máj. 14. 17:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy baj? És nehogy azt mondd, hogy "mindenhol" ezt hallod, mert ha még egyet általánosítasz, akkor neked megyek a stihlfűrésszel.
2012. máj. 14. 17:35
 2/10 A kérdező kommentje:

Azért van naponta 5 kérdés legalább,hogy miért csak a jó pasik kellenek a nőknek...

biztos csak kitaláltam.

2012. máj. 14. 17:36
 3/10 anonim ***** válasza:
És ha valaki ezt kérdezi abból hogyan következik az, hogy baj?
2012. máj. 14. 17:39
 4/10 A kérdező kommentje:
ha nem lenne baj akkor nem tennék fel annyian naponta.
2012. máj. 14. 17:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért ban az,ha egy fiúnak számít a külső?

Épp nem rég tettem ki a kérdést egyből letámadtak, hogy miért a külsőt nézem meg először. -.-"

2012. máj. 14. 17:42
 6/10 A kérdező kommentje:
nem baj, természetes
2012. máj. 14. 17:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez oké! Ezt elfogadom!

De azért gondolom nem kell h centiről centire tökéletes legyen....apróbb hibái mindenkinek vannak.

Az egy dolog, h a pocakos, sörhasú dagadt, lomha, anorexiás, magát hányatós, pasi illetve nők, NEM egészségesek és nem is ez a normális állapota az embernek és sokaknak nem is tetszik. (nekem sem:) )

szóval nem gond! DE!

Mindenki ez alapján megy oda a másikhoz áll szóba a másikkal! Mert könyörgöm!! Nem látunk a másik fejébe!

Jönnek az emberek h a belső csak a belső a külső nem!

NAJÓ!

De előbb meg kell ismerni az illetőt h kiderüljön mi van belül! nemde?? :) (persze lehet vannak gondolatolvasók is)

2012. máj. 14. 17:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Igenis számít a külső, és ez teljesen normális szerintem. Viszont én ismertem olyant, aki külsőre teljesen megfogott, igazi álompasi, és azt gondolta, hogy ez bőven elég. Nem lehetett vele normálisan beszélgetni, eléggé bunkó volt. Úgyhogy a külső sem minden, de azért sokat számít.
2012. máj. 14. 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, külső az első, aztán 1-2 nap ismeretség után ez már kevés lesz...kell a belső is.
2012. máj. 14. 21:36
 10/10 anonim válasza:
Nem baj az, ez lenne a normális,de a külső csak a tinilányoknak fontos,az idősebb nőket cseppet sem érdekli csak az számít hogy sikeres legyen az illető és tele legyen pénzzel, ez az igazság.
2012. máj. 14. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!