Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánynak ha barátot választ a külső a mérvadó? 18f
Nem.
Van amelyiknek a belső is számít.
Kétzónás klíma,bőrülés stb.
Igen, csak a külső számít a lányoknak, ilyen szemetek, utálom is őket, inkább k*rvázok, úgy is midnen nő k*rva, csak az utcai lányoknak több kell mint 20 ezer forint, hogy dugjanak.
21f
Pontosan annyira számít a lányoknak a fiúk külseje, mint amennyire a fiúknak a lányok külseje. Talán elszomorító, de igaz.
24/L
hát én a múltkor úgy kezdtem el dumálgatni egy sráccal, hogy először igazából meg se néztem az arcát... és már akkor bejött. aztán láttam hogy magasabb nálam (kocsmában ültünk először) és így.. hát eléggé megtetszett. mások szerint egyáltalán nem helyes, de engem nagyon megfogott a SZEMÉLYISÉGÉVEL. az más dolog hogy most nem fogunk összejönni (egyikünk se akar) de azért este elég jól elvoltunk. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!