Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak a külső vagy a belső a fontosabb?
meglátni és megszeretni ez a sorrend!
nekem ne okoskodjon senki hogy így a balső úgy a belső, meg a belsőt nézi!
Ezek az emberek valóban gondolatolvasók ? belelátnak a másik fejébe?? Erősen kétlem! Meglátod majd eldöntöt hogy ha szimpatikus odamész hozzá és megismered...és ekkor tudod meg milyen a belsője!
Látom előre,hogy tele lesz olyan válaszokkal ahol azt írják a csalódott fiúk,hogy a csajnak csak a külső számít.Na meg a pééénz...
Szerintem meg a külső megfog,(hiszen azt látod először)a belső megtart.Hogy melyik a fontosabb?Mindkettő!
A sok zseton számít leginkább...
A nők G-pontja a pasik pénztárcájában található :P
Nekem elso latasra kell hogy tetsszen. A mosolya, a szeme a haja (tiszta legyen) es jo frizura. Legyen egy fejjel legalabb magasabb nalam (170 cm vagyok) Nem kell hogy szuper jokepu legyen, de nekem tetsszen.
Ha latasra tetszik de idiota a viselkedese es bunko akkor felejtos. Tudjon normalisan beszelgetni, erdekelje amit mondok legyen hasonlo az izlesunk, tisztelje a csaladjat es az idoseket... Azt hiszem nekem kulso es belszo egyarant szamit. De hogy milyen kulso tetszik eppen az valtozhat, mig a belso ertek mindig ugyanaz marad szamomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!