Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak a külső vagy a belső a fontosabb?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 16:51
11/44 anonim válasza:
Hát én egy időben a külsőre utaztam,jobbnál jobb pasikkal jöttem össze,aztán a NAGY szerelmem abszolút nem volt az esetem,összetörte a szívem,szóval újra leszarom hogy milyen a belső.De sosem fogok buta pasikkal kezdeni,van egy szint amiből nem engedek.
12/44 anonim válasza:
# 8/11 a hozzá szóló lány.Te egy igazi ribanc vagy te az a fajta lány vagy akit utálok.A te fajtád miatt van ennyi önbizalom hiányos fiú.Ja legyen szép foga,legyen jó frizurálja,ja meg legyen kigyúrva és legyen sok pénze kocsija esetleg valamit kihagytam?Miért nem írtad ki egyszóval legyen alfahím?Te te ribanc fajtád miatt van jó pár barátomnak önbizalom hiánya
13/44 anonim válasza:
A külső kell hogy megtetsszen a belső kell hogy megtartson... Egyik nem sokat ér a másik nélkül...
14/44 anonim válasza:
Figyelj utolsó előtti, nincs azzal semmi baj amit a 8-as hozzászóló írt. Egy fiú legyen igényes, akkor kelti fel egy lány figyelmét, ha már a tetszés megvan utána jön hogy meg is ismerkednek. Ha a csávó egy raklap lehet akármilyen adonisz nálam például már ejtett ügy. Szerinted annak mi értelme lenne, hogy olyan sráccal legyen együtt aki nem tetszik neki? Te összejönnél olyan lánnyal aki nem tetszik neked? Azért gondolkozz mielőtt butaságokat írsz. Én személy szerint semmi kivetnivalót nem láttam a hozzászólásba. Az hogy egy fiú adjon magára és ne öltözzön fel igénytelenül nem olyan nagy elvárás. Az önbizalomhiány meg legtöbbször magatokból fakad ott kéne először változtatni.
15/44 anonim válasza:
# 14/14 Es Hagyjuk már ezt a dumát.Ne legyen raklap?Én 18 éves koromig 68 kiló voltam a 180 centim mellé tehát nagyon vékony voltam,volt barátnőm de az igazi bomba nők szóba se álltak velem.Most 23 éves vagyok a barátom nyitott egy kondi termet ahol elégé kigyúrtam magam,most vagyok 90 kiló jól ki van dolgozva a testem azóta nagyon tapadnak a nők rám és nagyon sok nőt megkaphatok ez pont a te fajtád hibája hogy amíg nem voltam kigyúrva semmi nem volt most meg oda vagytok értem.Hagyjuk ezt a belső dumát,hülye ribancok vagytok átlagos srácokkal szóba sem álltok azt nem felejtsd el nem mindenki tudd kondi terembe járni mert drága vagy nem ér rá az ember te is valami hülye ribanc lehet.
16/44 anonim válasza:
8-as vagyok, ti hagyjátok ezt a dumát, milyen világot élünk ahol arra mondják hogy rifnya aki nem jön össze fűvel-fával, ha te ilyen kis talpig jöfiú vagy, összehozhatlak egy gyorbafogú, bibírcsókos, bajuszos lánnyal, a te elved alapján, össze kell jönnöd vele hisz a külsò nem számít, ugye neked sem, álszent kis
17/44 anonim válasza:
Ja és még mikor fogszabályzós voltam, meg pattanàsos érdekes nem bomlottak utànam a fiúk, mióta felnöttem ès szép lettem már felfigyelnek ràm, akkor meg miről beszélünk?ja bocs elfelejtettem a fiúk válogathatnak mi lányok örüljünk, hogy egy levegőt szívhatunk veletek
18/44 anonim válasza:
Elég szomorú hogy ilyen a hozzáállásod 23 évesen szörnyű egy életed lehetett :) Nemtudom a raklap szóból honnan hoztad elő a kondizást a kettőnek semmi köze egymáshoz :D Tudod "Buta mint a raklap" remélem magadra ismertél. Én meg a te fajtádat ki nem állhatom aki csak azért mert nem kellett egy csajnak minden másikat leribancoz :D Én kérek elnézést, hogy nem akarok olyannal együtt lenni akitől hányingert kapok. Mindenki olyat keressen ami neki tetszik, én a kondimajmoktól agyfa*szt kapok. És edzeni konditerem nélkül is lehet kispajtás szóval ez sz*ar kifogás volt. És ha jó a tested se érsz vele semmit ha ronda fejed van. Tudod nem kell alfahímnek lenni ahhoz, hogy legyen egy kis sármod, hogy egyedi legyél és elragadó. Egy ismerősöm nem éppen jóképű. De minden szempontból elragadó és nem lehet nem szeretni. Nem is kell többet mondanom olyan bomba barátnője van ami neked sosem lesz ilyen hozzáállással :) És persze a barátnője szentül gondolja, hogy a barátja a legjobb pasi a földön. Immár 11 éve :D
19/44 anonim válasza:
És fejleszthetnéd a szókincsed, valamint egy helyesírási szótár sem ártana. Tudod a műveltség is sokat dob a dolgokon!
20/44 anonim válasza:
# 16/19 Nem így értem,a mostani lányoknál kialakult az hogy a pasi legyen kigyúrt tipikusan alfa hím a jó csajok már szóba se állnak átlagos srácokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!