Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak a külső vagy a belső a fontosabb?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 16:51
21/44 anonim válasza:
Nem tudom miből vetted le ezt a következtetést. Mi számít jó csajnak? A diszkós suna? Hát persze hogy neki az alfahím kell még jó. Nekem eddig az átlagosnál is átlagosabb barátaim voltak. És tökéletesen jól megvoltam velük, nincs szükségem arra, hogy egy alfahím elvigyen egy körre. :D Annál többre értékelem magam...
22/44 anonim válasza:
Én nem azt mondtam hogy kigyúrt legyen, hanem hogy tetszen, erre megkaptam mekkora ribanc vagyok, tényleg én szemét miért nem csak olyanokkal kezdek aki nem tetszik? Nem lehet, hogy inkább a bunkó stílusodért nem kelletél a lányoknak?!
23/44 anonim válasza:
Én meg elemeztem az írásod és én is ribanc lettem, szerintem adj egy pacsit :D
24/44 anonim válasza:
Oh és mit olvasok? " A bomba csajok szóba sem álltak veled" szóval ezt kéne tennünk? A kevésbé szép lànyok és az átlagosak menjenek a francba, és az igazàn szépek meg randizzanak ronda fiúkkal?
25/44 anonim válasza:
Azok vagyunk pacsi, ha van barátod szakíts vele, egy rendes làny nem járhat helyes fiúval
26/44 anonim válasza:
# 19/20 Ez mekkora oltás volt,magadtól találtad ki?Nehéz volt?Sokat gondolkodtál rajta?Lehet műveltebb vagyok mint te,vezető beosztásban dolgozom.Ne írj hülyeséget nem ismersz.Te szimplán feminista vagy.18 éves koromig kettő barátnőm volt 3 és egy évig tartottak,fejre tetszettem a nőknek de az igazi bomba csajoknak ez kevés a többség csakis kizáróan az alfa hímek jönnek be.
27/44 anonim válasza:
Ha vezető beosztásba dolgozol viselkedj is úgy. Így akarod hogy felnézzenek rád az emberek? Ilyen szöveggel? Már ne haragudj de ez egyszerűen közönséges. :) A mostani írásod hangvétele már sokkalta szimpatikusabb volt. Látom tanulsz. És még mindig hülyeség az általánosítás. Amit meg én fogalmaztam meg elég távol áll a feminizmustól nem ártana tudatában lenni a fogalomnak.
28/44 anonim válasza:
8. Nem feminista csak egy èrtelmes nő, szerintem jók a meglátásaiad,
29/44 anonim válasza:
Te meg menj még gyúrni hátha le tudod majd győzni a kisebbségi koplexusod
30/44 anonim válasza:
Vicces mikor ilyen lányok próbálnak fiúkat oltani.:D Ti már magatokban is elég nagy oltások vagytok :D # 8/29 es ezt a levelet írta nekem privátba:Mi közöd van ahhoz, hogy nekem milyen pasik tetszenek. Igenis szeretem ha jóképű és sportos az a pasi, akivel összejövök. Fontos, hogy szép fehér foga és ápolt frizurája legyen. A kocsi nem fontos, de legyen saját lakása, egy huszonéves pasitól ez szerintem már elvárható. Nem kell, hogy palota legyen, de ne egy koszos albérlet legyen. Meg legyen humora. A többi nem fontos. Szia. Te meg miről beszélsz?Látjátok eltaláltam hogy ribanc ez a csaj,20 évesen már elvárható egy saját lakás?Te hol élsz?Vezető beosztásban dolgozom de még nekem se telik saját lakásra?Akkor szerinted egy 20 éves srác aki dolgozik havi 100000 forintért annak hogy lesz saját lakása 20 évesen önerőből?Te biztos valami apuci kedvence vagy akinek vettek lakást.Útállóm az ilyen lányokat.A többi nőnek akinek nem teszik amit írtam,most mit szeressek az ilyen lányon mint aki a levelet küldte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!