Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lánynak a külső vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak a külső vagy a belső a fontosabb?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 16:51
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
20 évesen 100 000 forint kereset? Hol élsz te? XDDD :D Nagyon nagyon nagyon boldog lehet aki keres annyit, ne mondd úgy mintha átlagos lenne XD
2012. jan. 25. 21:06
 32/44 anonim ***** válasza:
# 31/31 igazad van,de én 18 éves koromban kezdtem el dolgozni és 100000 forinttal indítottam igaz 240 órát dolgoztam érte.Nem tudtam kevesebbet mondani ennél.
2012. jan. 25. 21:14
 33/44 anonim ***** válasza:
8. Te normális vagy, én nem írtam nekef privátot, ez már szànalmas
2012. jan. 25. 21:16
 34/44 anonim ***** válasza:
-f +d elírtam mert felidegesítesz már, ennyire nincs érved hogy kitalálsz ilyen hülyeségeket?
2012. jan. 25. 21:19
 35/44 anonim ***** válasza:
Ne haragudj rosszul írtam ki. # 8/34 es írt nekem privátot.Most miért húzod fel magad ennyire?Egy arctalan ember internetes írásán nem érdemes idegeskedni :)
2012. jan. 25. 21:23
 36/44 anonim ***** válasza:

az a lány írt nekem privátba aki ezt írta most épp az mutatja # 8/35 itt az írás:Nekem elso latasra kell hogy tetsszen. A mosolya, a szeme a haja (tiszta legyen) es jo frizura. Legyen egy fejjel legalabb magasabb nalam (170 cm vagyok) Nem kell hogy szuper jokepu legyen, de nekem tetsszen.

Ha latasra tetszik de idiota a viselkedese es bunko akkor felejtos. Tudjon normalisan beszelgetni, erdekelje amit mondok legyen hasonlo az izlesunk, tisztelje a csaladjat es az idoseket... Azt hiszem nekem kulso es belszo egyarant szamit. De hogy milyen kulso tetszik eppen az valtozhat, mig a belso ertek mindig ugyanaz marad szamomra.

2012. jan. 25. 21:26
 37/44 anonim ***** válasza:
Na örülök, hogy tisztáztuk, tudod èn az vagyok akit leribancoztàl te vagy valaki, mert nem nekem nem tetsző fiúkkal kezdek, nem vagy te egy kicsit fafejű, hogy nem ismered el, hogy oktalanul illettél ilyen szavakkal
2012. jan. 25. 21:33
 38/44 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem vagyok fafejű,mivel félreolvastam az írásod bocsánat hogy le ribancoztalak.Mondjuk akkor se értem minek veszel fel ilyeneket az interneten keresztül.Viszont azt írtad,te semmi kivetni valót nem látsz a lány írásában,ebben nem fogunk egyetérteni.:D
2012. jan. 25. 21:49
 39/44 anonim ***** válasza:
Ja hogy ezt végig annak mondtad aki az első oldalon fölöttem írt? Csodálkoztam is hogy ebben mi volt a durva :) ja akkor oké
2012. jan. 25. 22:07
 40/44 anonim ***** válasza:
Abba amit pár írással ezelőtt írtál abba még mindig nem látok kivetni valót és szerencsétlen 72 %-ost már a 2. emberrel kevered össze. A házas beszólás elég durva volt, meg hogy "elvárás" de amit előtte írt én abból nem azt vettem le egyből hogy csak egy ri*banc aki ilyen meg olyan meg mittudomén minek hortad el. Abból csak annyi derül ki, hogy hangsúlyos neki a külső de ugyanolyan fontosak a belső értékek is. Nem is értem téged ez most miért zavar? Fiúk közt is vannak akik a külsőségekre mennek inkább... Nem értem mit kell ezen fennakadni.
2012. jan. 25. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!