Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Nektek ennyire számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek ennyire számít a külső?

Figyelt kérdés
Senkit nem elítélni akarok, nem általánosítok, de én javarészt olyan fiúkkal találkoztam, akik a külsőmet szerették. Szexet akartak, de megismerni nem , és komolyabb kapcsolatot sem. Gondolkoztam rajta, hogy esetleg túl kirívó lennék, de ez sem igaz, maximum bulikba. Tehát fiúk, ti kinéztek egy lány aki tetszik, és már magatokba eldöntitek, hogy de megdugnám, vagy komoly kapcsolatot szeretnék? 19/L
2012. aug. 3. 18:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nekem az arc a fontos, a többi mindegy, ha arcra bejön akkor szeretnék vele járni :)
2012. aug. 3. 18:29
 2/13 anonim ***** válasza:

Van olyan lányka aki csak arra kellene...

Viszont van olyan is, amikor először nem a külső hanem valami tulajdonság az ami megfog és az kezdi egyre szebbé varázsolni a lánykát... Bár ez utóbbi ritkább, mert lényegesen könnyebb ítélkezni külső alapján, pláne úgy, ha az ember előtte még egy szót sem váltott a hölggyel.

De ez amúgy szerintem teljesen logikus.

Aki túlzottan kirittyenti magát az ne csodálkozzon, hogy az alapján ítélik meg. "Aki lónak áll, ne csodálkozzon, hogy húznia kell." Ha roppant nőiesen, ámbár takartan öltöznél és tudnád viselni "magad" akkor nyilván nem azért fognak odamenni hozzád elsősorban, mert vásárra vitted a BŐRÖD.

Mindig az átlag nézőpontjából kell kiindulni.

2012. aug. 3. 18:32
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Engem pl. kifejezett irritálnak az ilyen bulizós emberek, szóval én nem akarnálak megdugni, de hozzádszólni se.

18/f

Thor, a villámok istene

2012. aug. 3. 18:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Engem azok a lányok vonzanak, akik arcra elmennek és alakra nincs rajtuk súlyfelesleg vagy minimális. Egyébként a jellem úgyis jobban számít egy kapcsolatban. De mivel én csúnya fiú vagyok, így nyílván szép lányoknál nem is szoktam kezdeményezni, de őszintén mondom a csúnyább lányok még talán válogatósabbak is, mint előre gondolná az ember.
2012. aug. 3. 18:42
 5/13 ASOT ***** válasza:
nekünk is legalább annyira fontos mint nektek!
2012. aug. 3. 18:44
 6/13 anonim ***** válasza:

Én amikor meglátok egy szép nőt akkor által úgy vagyok vele, hogy de megismerném.

Na de viszont azt is tegyük hozzá, hogy még nem volt barátnőm és így a sex már nem annyira fontos számomra.

21/F

2012. aug. 3. 18:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez valszeg azért van, mert külső értékeid vannak, belsők nem igazán. Amúgy ránézésre általában lehet sejteni, h ez a lány alkalmas-e komoly kapcsolatra, v csak szexre jó. Persze előfordulhat, h a látszat csal, de inkább olyan irányba, h a jókislány kinézetű csaj is egy ribanc valójában.
2012. aug. 3. 19:14
 8/13 A kérdező kommentje:
igazatok van :/
2012. aug. 3. 19:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Először eldöntjük hogy megdugnánk-e és amikor megszólal, eldöntjük hogy akarunk-e azon kívül többet is. Ilyen egyszerű.

Viszont buliban 10x több esély van rá hogy olyan srácokat találsz akik csak dugni akarnak. A buliban a "lefekszem egy vadidegennel" benne van egy csomó "intelligens" férfi szerint és magától értetődik, hogy a bulizni járó nők is csak ennyit akarnak. Aztán idő kérdése mire rájövünk, hogy ez nem igaz. A többség kb soha nem jön rá :)

Egyébként...rengeteg nőt ismerek és tapasztalatból mondom, ti nők 100x jobban nézitek egy fiú külsejét, mint mi.

21/F

2012. aug. 3. 19:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Mért fiatal lányok mit néznek? legyél nagydarab izmos és szép arcod ennyi... de most én is felhozhatnám,hogy kb mostmár ha jó csajt akarsz de nincs hatalmas karod stb..jóval szarabb esélyekkel indulsz...

és még ha lejársz sportolni akkor se lesz csak ha tolod magadba a fehérjet meg a mindenféle szir szart...

2012. aug. 3. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!