Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem szakítasz a pároddal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szakítasz a pároddal, ha érzed, hogy nem ő az igazai?

Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 17:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
mert nincs igazi
2012. okt. 5. 17:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Mert nem mer lépni.Azt várja,hogy majd a másik fél.És akkor őt lehet okolni,hogy vége...
2012. okt. 5. 17:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenki az igazira várna elég kevés embernek lenne párja. Olyan talán nincs is hogy mindkét félnek a másik az igazi.

Élj le emiatt 80 évet egyedül?

2012. okt. 5. 17:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés:) nekem altuális...az a helyzet hogy azért nem szakítok mert 1.a japcsolatunk elején minden tökéletes volt és úgy éreztem az életeet adnám érte és senkit nm fogok úgy szeretni mi őt egyszerűen mindennél többnek tartottam őt.aztán 1000szer is megbántott és mindig azzal áltatom magam h de lesz még olyan mint akkor régen és a bántások miatt megis utáltam valamennyire. 2. Nert nem tudnám azt a tudatot elviselni h nélkülem lesz boldog lesz családja valakit jobban fog szeretni mint engem még akkor se viselem ezt el ha már nm is szeretem igazán. 3. Annyi mindent átéltünk már nm hiszem h más jobb lenne mással is leaz probléma.
2012. okt. 5. 17:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért mert a legtöbb ember abban reménykedik, hogy ha szar is a kapcsolata majd idővel jobb lesz és összecsiszolódnak csak a valóságban pont fordítva szokott lenni, egy alapból szar kapcsolat csak még rosszabb lesz. Ehhez jön még az emberek többségétől tanúsított képmutató, hazug magatartás, hogy a kapcsolat elején mindent megtesz, hogy olyan színben tűnjön fel amiről úgy gondolja vonzó a másik számára aztán 2-3 év után rácsodálkoznak egymásra néha: Ki ez az ember, ez egyáltalán nem az akit megismertem?
2012. okt. 5. 17:26
 6/11 anonim ***** válasza:
én nem hiszek a nagy Ő-ben :) akibe szerelmes vagyok, és ő viszonozza, azzal összejövök, boldog vagyok, ameddig lehet, ameddig működik, ha meg nem, akkor külön utakon folytatjuk. előre sosem lehet megjósolni, meddig fog tartani.
2012. okt. 5. 17:36
 7/11 A kérdező kommentje:

Az igazit nem úgy kell érteni, mint a filmekben.

Értsd úgy, hogy szereted, nem kacsingatsz mások után, teljes a bizalom, nem gondolkodsz olyanon, hogy mással milyen lehet, stb...

2012. okt. 5. 17:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Milyen igaz:) képmuató hazugok az emberek!
2012. okt. 5. 17:37
 9/11 anonim ***** válasza:

kérdező: az igazi nem ezt jelenti, amit te írtál. a volt barátommal ilyen volt a viszony, amit leírtál, minden stimmelt, de a szerelem elmúlt, és tudtam, hogy nem vele akarom leélni az életemet (ezt már elég korán tudtam). együtt voltunk, amíg jó volt mindkettőnknek, aztán szakítottunk.

szóval ne keverjük a fogalmakat.

2012. okt. 6. 09:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Odaírtam, hogy szereted. Szerelemből szeretetre gondoltam, ha már kapcsolatról van szó. :)
2012. okt. 6. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!