Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen előfordulhat?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy előfordulhat-e olyan, hogy. Egy lány kapcsolatban van, de megtetszik neki egy másik fiú akiért elhagyja a barátját?:)
Előfordult már veletek ilyen? Mi lett A vége,hogy döntöttek?:)
Kort is irjatok!!:)
Előre is köszi a normalis válaszokat!:)
2012. okt. 3. 21:58
1/5 anonim válasza:
Ugyan srác vagyok, és velem még hálisten nem csinált ilyet csaj, de ismerek olyan srácokat, akikkel megtörtént. Nem nagyon lett jó vége egy esetben sem az ilyen kapcsolatnak (persze ezek csak azok az esetek,amikről én tudok.)
2/5 anonim válasza:
Én 3 hónapja hagytam el a barátomat akivel 5 évet voltunk együtt. A mostani barátomat az interneten ismertem meg kb 1 éve és egymásba szerettünk, ezért nem nagyon dönthettem másképpen :) Az egész történet elég hosszú, így azt most kihagynám :)
22/L
3/5 anonim válasza:
hát..őszintén velem ilyen nem fordult elő :) aki hűséges a párjához az nem hagyja ott egy másikért aki csak tetszik neki mert lehet hogy az a személy szerelmes egy másik lányba. szval..nem tudom hogy vágod-e.. de szerintem ez érhető. xD :)
4/5 A kérdező kommentje:
Igen,értem köszi az eddigieket,akinek még van véleménye írja meg nyugodtan:)
2012. okt. 4. 21:39
5/5 egylány55 válasza:
Velem is történt már ilyen. Együtt voltam egy sráccal,igaz csak pár napja,de volt egy másik fiú aki régebb óta tetszett,de eddig nem volt semmi közöttünk,mert volt barátnője. Megtudtam,hogy szakítottak a barátnőjével és mindent vagy semmit alapon szakítottam az akkori barátommal és reménykedtem,hogy a sráccal összefutunk mondjuk a diszkóba vagy valami. Így is lett. Kavartunk elhívott randizni,de nem jelent meg. Rá egy hétre megint találkoztunk (szintén a diszkóba) kihívtam megbeszélni a dolgokat,elmondtam neki,hogy mekkora szemét volt meg stb. (annak ellenére,hogy azt mondták a barátaim,hogy ne beszéljek vele,mert nem akar semmit és valószínűleg minden csajjal ezt csinálja) a srácon látszott,hogy nagyon bánja az egészet...megbeszéltük a dolgot,elhatároztuk h kavarunk megint és pár órával később mondta h szeretné ha a barátnője lennék,erre persze nem mondhattam nem-et :) azóta is együtt vagyunk és IMÁDOM :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!