Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leszbikus lányok, ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok, ti hogy bírjátok ha megbámulnak?

Figyelt kérdés
Ha barátnőmmel sétálunk az utcán, fogjuk egymást kezét. Miért ne fognánk? Hisz szeretjük egymást. Van hogy meg is csókoljuk egymást, ha meg kell állni pl a piros lámpánál, a metrón/buszon ülve. Nem smárolunk, csak egy sima csók. És rendszeresen megbámulnak, de úgy mintha valami szörnyszülöttek lennénk. Többiek, ti hogy bírjátok? Tudom hogy tenni nem tudok semmit ellene, de lassan kikészít.
2012. okt. 3. 20:39
1 2 3 4
 11/33 Hotshot ***** válasza:
69%
Nincs veletek semmi baj, csak ugyanúgy el lettetek baszva mint az összes többi ember.
2012. okt. 3. 21:31
 12/33 Arisztokrata02 válasza:
Szerintem is idegesítő, ha megbámulnak, még akkor is, ha csak a kezét fogom, meg néha hozzábújok. -.-"" Ha mások foghatják egymás keét az utcán, miért halnak ebbe bele??
2012. okt. 3. 21:56
 13/33 anonim ***** válasza:
szarjátok le őket:D legalább városba vagytok, többet úgyse látjátok őket szerencsére
2012. okt. 3. 22:03
 14/33 A kérdező kommentje:
Jó igaz. De akkor is idegesítő és kellemetlen tud lenni. Kb mintha egy embert ölnék meg a szemük előtt. Pedig én csak szeretek valakit...
2012. okt. 3. 22:15
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
egy haverom mesélte ő múltkor tátott szájjal bámulta, ők meg nevettek rajta, tetszett neki hát ennyi :D, az embernek kiirthatatlan természete, hogy rácsodálkozik arra amit csak alig láthat
2012. okt. 4. 00:28
 16/33 anonim ***** válasza:
47%

senki nem mondta h az utcán kell a másik kezét szorongatni és puszilgatni.

én pl. simán nem tenném ezt ha olyan társaságban lennék ahol tudom h bárkit is zavar pedig hetero vagyok. tudom és sajnálom azokat akiket zavarja, ezért rájuk is tekintettel próbálok lenni. nektek is ezt kéne.

2012. okt. 4. 02:56
 17/33 anonim ***** válasza:
63%

Idegesítő lehet biztosan,és persze jogod van fogni és csokolgatni,viszont mivel nem az a normális ezért másoknak ugyanúgy jogában áll ezen megbotránkozni aminek a bámulás a velejárója.

Én egyáltalán nem szeretem ha mellettem cuppognak metrón/buszmegállóban vagy bárhol,legyen akármilyen nemű és legszívesebben jól oldalba bökném hogy otthon nyalakodj,pedig nem vagyok 80éves néni és prűd sem.

2012. okt. 4. 11:46
 18/33 anonim ***** válasza:
Igazuk van, ne foglalkozz velük és ennyi. Van gondolom neked is elég màs bajod, foglalkozz inkább azokkal, mert azon legalább tudsz változtatni, az emberek hozzáállásán nem... :/
2012. okt. 4. 16:54
 19/33 A kérdező kommentje:
Mi tekintettel vagyunk a többi emberre, nem mások előbb faljuk fel egymást. Csak kézfogás és egy csók, ami nem hosszú percekig tart. Ennyi.
2012. okt. 4. 22:12
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

A válaszadók többsége milyen toleráns a leszbikusokkal szemben. De ha két férfit látnának kézen hát azokat nem, csak megnéznék, hanem egy két nem éppen virágnyelven megfogalmazott beszólást is kapnának.

Mindegy. Lényegtelen.

Azt én is bánom, hogy a melegek nem foghatják meg egymás kezét az utcán. Én nem akarnék többet, csak kézen fogva menni. Az még, csak intimnek se számít. Csók stb tényleg magánügy. Függetlenül a nemi orientációtól.

Kedves kérdező. Szerintem inkább amiatt aggódj, hogy nem tekinted magad normálisnak. Én meleg létemre teljesen normálisnak vélem magam. De ez nem egyenlő azzal, hogy büszke vagyok rá, vagy hirdetem. Van, akinek kék a szem színe, van, akinek barna. Van, akinek a férfiak tetszenek, van, akinek a nők. Nem kell túlagyalni.

23 meleg F.

2012. okt. 4. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!